- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sladko
.axa
Ми че тя спермата през титан преминава кво остава за дрехи.......според мен си бременна с тризнаци ае честито на печелившите![]()
"Аз знам че нищо не знам, другите и това не знаят." Цитат:някой умен човек......
CSKA & Barcelona Forever!!!
toq koito e pusnal temata 6e mi kupuva nov stol padnah ot nego ot smqhznm 4e si vnu6ava6 ama 4ak pak tolkova da si vnu6ava6 ne e istina ako si bremena 6e si parviq 4ovek zabremenql ot (tai da go nare4em ) "pronikvane" prez drehite !!!!
![]()
![]()
![]()
И дебелия съсед на терасата срещу вас като те гледа как си сменят гащичките и оплиска прозореца ви, нощем лошите сперматозоиди ще допълзят до леглото ти и ще се сгушат на топло в яйцеклетката ти...
Get Real - не си бременна, не ти идва, сигурно щото си забравила някой зеленчук и си се "затапила" ...
Equality For All !
оплождане може да настъпи при депониране на сперматозоиди във влагалището по всякакъв начин!
познати са случаи на забременяване при депониране на сперма чрез пръсти, устни, различни предмети - в рамките на половата игра, като и при стичане на еякулат при анален секс.
има и чисто куриозни но реални случай.
нищо не прече дори девствено момиче да зачене при игра с пръст/предмет замърсен със сперма при достатъчно разтеглив химен с централен отвор и дори да остане девствена при ражадането ако то се извърши с т.н "секцио". така, че дори и технически девствено момиче може да роди дете.
това не е ли вярно ,или не се отнася за моят случай?
оплождане може да настъпи при депониране на сперматозоиди във влагалището по всякакъв начин!
познати са случаи на забременяване при депониране на сперма чрез пръсти, устни, различни предмети - в рамките на половата игра, като и при стичане на еякулат при анален секс.
има и чисто куриозни но реални случай.
нищо не прече дори девствено момиче да зачене при игра с пръст/предмет замърсен със сперма при достатъчно разтеглив химен с централен отвор и дори да остане девствена при ражадането ако то се извърши с т.н "секцио". така, че дори и технически девствено момиче може да роди дете.
Дали???
Няма как сперматозоидите да преминат през дрехите...![]()
П.С. И престанете с тази глупост, че сперматозоидите умирали в кислородна среда за няколко секунди, не е вярно!!!!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
П.С. И престанете с тази глупост, че сперматозоидите умирали в кислородна среда за няколко секунди, не е вярно!!!!
А за колко време умират тогава?
Първоначално написано от sad_baby
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=117017невероятни мнения от типа "спермата живее една минута в кислородна среда.." (вероятно се предполага че в женската полова система цари космически вакуум)
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
В известна степен това обяснява как Дева Мария е забременяла, и се е пръкнал малкия Исус.. не мислите ли![]()
Абе, моме, ти да не се ебаваш бе!?!?
Споко, няма никакъв шанс да забременееш... Е, то ясно че темата е ебавка, ама да си кажа.
Остана и ако той свърши в чашка и ти погледаш малко течността и ХОП! гледах я 20минути, изхвърлих я в кенефа, да не съм бременна... Извинявай, ама точно така звучи!!
Било си момчето чекия и си прибрало хуя и после сте се натискали... То едва ли на пишката му е останала сперма, която да е попила в слиповете, от слиповете в панталона, от панталона в твоя и не знам си кво...
БАСИ ФИЛМИТЕ!!!
Не бъдете неграмотни бе... Ама че чудо...![]()
Сведения
-през дрехи не се забременява
-и да глътнеш сперма няма да забременееш
-ако ти свършат в дупето няма да забременееш
Но ще забременееш ако умишлено си вкараш сперма във вагината, т.е. момчето свърши в теб без презерватив, напъхаш си сама сперма в оная работа и прочие...
ама през дрехи.. просто няма как да стане!!!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абе, моме, ти да не се ебаваш бе!?!?
Споко, няма никакъв шанс да забременееш... Е, то ясно че темата е ебавка, ама да си кажа.
Остана и ако той свърши в чашка и ти погледаш малко течността и ХОП! гледах я 20минути, изхвърлих я в кенефа, да не съм бременна... Извинявай, ама точно така звучи!!
Било си момчето чекия и си прибрало хуя и после сте се натискали... То едва ли на пишката му е останала сперма, която да е попила в слиповете, от слиповете в панталона, от панталона в твоя и не знам си кво...
БАСИ ФИЛМИТЕ!!!
Не бъдете неграмотни бе... Ама че чудо...
Сведения
-през дрехи не се забременява
-и да глътнеш сперма няма да забременееш
-ако ти свършат в дупето няма да забременееш
Но ще забременееш ако умишлено си вкараш сперма във вагината, т.е. момчето свърши в теб без презерватив, напъхаш си сама сперма в оная работа и прочие...
ама през дрехи.. просто няма как да стане!!!
Единственото точно мнение по темата .Благодаря ти много!
За нищо, скъпа, но ти си на моята възраст - поразрови се малко в нета, има много информация по всички въпроси около секса, които те интересуват. Срамота е да се задават такива въпроси!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ооооо направо ме разбивате
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
prosto qnma kakvo da stane prez drehite..bydi spokoina 100%sigyrno e 4e ne si bremenna kogato si malka e normalno d ati e nepostoqnna..
Abe q izlez ot filma beПървоначално написано от sad_baby
![]()
![]()
![]()
www.river-of-flame.piczo.com
Name-->>VlaDimiR??!<<-
†Escalation666†
97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
Eto me i men (leshper)
Лелеее това сигурно са едни от най-интелигентните сперматозоиди (да не кажа най-интелигентните) на света... Сега остана само да се надяваш и детето ви да е интелигентно като спермата на приятеля ти
![]()
П.П.После може го заведеш в банка за сперма и България ще се препълни от генийА и на жените няма да им се налага да пробват инвитро по няколко пъти,защото ония малките си знаят работата и от епруветката ще си отидат направо на мястото
![]()
Басиии това наистина е най-тъпата тема,на която съм попадала![]()
Първоначално написано от jghgh
+1 :P :P :P :P