Само чрез проникване на половия член вътре във влагалището ли може да се забременее?
Да ,мила само ако ти го вкара и се изпразни вътре в теб ,може да имаш бебе. Бебе може да имаш и ако те оплодят изкуствено чрез инвитро.
+1Първоначално написано от chokolate_girl
а ако си го сгъне на две ще забременее ли?
Не, ама ако го завърже на панделка-задължително!Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
На влагалището това му е работата - с чаровни влажни устни да покани някой партиен член да те оплоди...
Equality For All !
категорично НЕ!
оплождане може да настъпи при депониране на сперматозоиди във влагалището по всякакъв начин!
познати са случаи на забременяване при депониране на сперма чрез пръсти, устни, различни предмети - в рамките на половата игра, като и при стичане на еякулат при анален секс.
има и чисто куриозни но реални случай.
нищо не прече дори девствено момиче да зачене при игра с пръст/предмет замърсен със сперма при достатъчно разтеглив химен с централен отвор и дори да остане девствена при ражадането ако то се извърши с т.н "секцио". така, че дори и технически девствено момиче може да роди дете.
А това не е ли вярно?
Еми може през дрехите, може от свирка, може от анален... Ама най-вероятно е от целувка!![]()
уахахахахаххахаПървоначално написано от Геша
![]()
in defense of our dreams...
Хахаххахах това много ми хареса =))))))))))Първоначално написано от Геша
Първоначално написано от mitternacht
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1
Fuck you bitches ;p
Първоначално написано от sad_baby
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Грешиш, най-лесно е като се погледнете в очите.Първоначално написано от Зелената фея на отбора
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от sad_baby
...не бе! Ти алтава ли си? Не си ли чувала за психично забременяване?
Това се случва когато момче те погледне в очите и си представи как сперматозоиди влизат в теб и те неговите от тестисите му излизат през дънките и влизат в теб.
...сеш се?
...абе в к'ви филми ме вкара не е истина...![]()
"Of all the things I've lost, I miss my mind the most" - Ozzy Osbourne