Разбира се, че са пълни глупости ! Дори често тревата и наркоманията са на километри отстояние едно от друго. Това че психически слаби хора, плачещи за внимание или с някакви други често детски проблеми се вманиачават и пристрастяват е друг въпрос.Първоначално написано от 0li-
Един здравомислещ човек, на когото главата му е изпушила от глупости и проблеми, в никакъв случай няма да тръгне да пуши трева, дааа .. друса или нещо такова. Ще търси максимално оптималния изход от създалата се ситуация. Както е и редно.
А това, което се случва на момичето, не е глупост, а е глупава постъпка. Защото не че не й се случва САМО, тя си го прави ..
КАква си ти и кому е нужно твоето съжаление ?! ....Първоначално написано от Leopardess
хората просто пу6ат, а за вас сякаш са убили човек ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Нищо различно няма, и двете вредат горе долу еднакво на организма, аз спрях цигарите ама си пафкам и ме боли шмайзера... който иска да си пафка, които иска да се друса с наркотици, който иска да се друса алкохол, с чалга , със сапунени сериали, с шоколад... нали тва е живота-пристрастеност... аз го наричам хоби и съм си фен на хобито..тва еПървоначално написано от varnen4e
![]()
![]()
![]()
![]()
az iskam d aprobvam![]()
типък какво ще пробваш ?!Първоначално написано от LiGlA...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
trevata![]()
![]()
И последно тревата наркотик ли е или не .. ?! Едни казват,че е най - лекият наркотик, а други,че изобщо не е![]()
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
И аз съм минал по абсолютно същият път.
Просто няма какво да направиш.Ако си смени компанията (тая дето пуши с нея), ще спре.Ако не я смени ще си продължи да си пуши до един момент, оттам нататък просто ще спре, защото ще й омръзне.
По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолих...хахаха
и квo ся вече не пушиш ли ?Първоначално написано от *Jo!n7a*
Пуша рядко, ако се съберем повече хора, някой извади или ми се допуши простоПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
Мисълта ми е че вече не ми пука дали ще пуша или не, а преди това не минаваше ден без да пуша поне 1 път.Просто омръзва
По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолих...хахаха
ujs!
Честата употреба на трева прави някой хора неадекватни така е.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
1.Каква съм аз, си е моя работа.Първоначално написано от IdiOtKa
2.Едно е да си пушиш от време на време, друго си е само това да ти е в главата, да се промениш коренно, да си изнервен ако не си пушил, да се караш със всички, да си проваляш здравето и живота!Това хубаво ли е според теб ?!Пълна деградация ... не знам как може да толерираш такова поведение - аз лично съм против това, ти мисли каквото искаш !!! И не се заяждай с хората само защото не са твоето мнение!
ми не те съдя за мнението , имай си го ..тва е твой избор , можеш да мислиш, каквото искаш твои си проблем ... но не съжалявай хората ... и нз що казваш че се карали със всички , мога да тикажа че е точно обратното .. !!Първоначално написано от Leopardess
тука май хората дето са на дережето на приятелката ти са почнали да се обаждат и да твърдят,че това въобще не е така..ама както и да е тяхна си работа,не виждам кой ще си каже право "да аз пуша от три години,зависима съм и провалям живота си и този на другите около мен"..![]()
колкото до проблема ти и аз бях в подобно положение.не на приятелката ти,а твоето..това беше единственото момиче,с което някога съм се смяла толкова истински,споделяла съм всичко и буквално си четяхме мислите.бяхме в едно училище,но тя живееше в друг град и лятото я изтървах..с всеки път когато си говорехме,тя говореше все повече и повече глупости.пиеше хапчета заради момче,което пушеше трева и на което му беше през оная работа за нея.и това продължи близо година..почна да излиза САМО с момчета и САМО над 19 годишни.естесвено пуши толкова много,че пръстите и отдавна са пожълтели от държенето на цигарата..беше пълна отличничка,обличаше се страхотно и беше невероятен и позитивен човек.инай-важното-най-добрата ми приятелка.а сега е един боклук,едно нищо.не ходи на училище,не може да проведе един нормален разговор и има супер глупави доводи ("вече ходим от една седмица,а той дори един път не ме хвана за задника..а мене ми се ебе разбираш ли ме?").тя е на 14.бях тръгнала да се водя по нейния път в началото,но точно родителите ми ме светнаха по въпроса..а и аз сама виждах какво се случва и с нея и с мен.и ето започна новата учебна година.аз отново съм момичето,което бях,а тя затъва още повече.
еми като и се пуши да пуши...да се оправя