- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как мога да си празнувам РД-то?
zdr! az 6te staam na 13 i ako imate ideq kak moje da si praznuvam rojdeniq den pi6ete!!!!![]()
Брао аз па ше стаам на 15 ! честито ми !![]()
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
idei ima mnogo,ama kvo to4no te vulnuva-kude,s koi,kak??
Викам да се отбиете да го празнувате на Марс![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
С мама и тати вкъщи!!!![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
+ шуменско наливно /МАЛКА ! Като за началоПървоначално написано от Pliok0019
/ eй,ама не се бъзикам...на 13 извинения от сорта на "Не пия бира,наще не ми разрешават" не МИНАВАТ !
![]()
Ми зависи колко човека ще сте - у вас, ако ти разрешават вашите, може да се съберете. Може да ги изведеш, както предложиха по-горе, на пицария или в някое кафене. Може да отидете на детска в Амор или Дабъл Вижън![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
И такъв проблем не бях срещал скоро...
Ами виж, ти си на 13, нямаш парички, всичко зависи от мама и татко, така че каквото и да ти кажем, няма да стане.
Попитай тях как ще ти мине рожденния ден, какво си се разпитала в някакъв форум, а и възрастта ти ограничава местата точно до 3.
В гората, в заведение, в къщи.
Sin City![]()
син сити???тя е на 13...Първоначално написано от Drogba
1во ше си съсипе целия рожден ден... ;д
2ро ше се 4увства уникално тъпо...щото не е нито фолк певица нито кифла нито мутра![]()
и 3то ААААА НЕ![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
![]()
![]()
Алкохол, линии, гаджета и тръби като за десерт .. е те т'фа е![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Офф като се сетяя,че и мояя ден ден идва съм пред дилемаТа както по доре казаха или вкъщи или в някое заведение
Айде успех и дано решиш
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Хаа на 13 не може алкохол/ку*ви/дискотеки, така че вкъщи с вашите.. ( или на дискотека до 9 часа![]()
)
The Spark
Диско0о... близко е до ума.![]()
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...