Здравейте
Малко ми e гузно вече, че за днес това ми е втората тема, но имам проблем...
Има много теми за коса, но такава май не намерих...

Значи косата през последната година си я мия през ден (последните две седмици вече почти всеки ден-да кажем 4 пъти седмично) и малко или много се изтощава и дори на втория ден вече почна да става мазна и да губи всякаква жизненост.. Също ( не знам дали това е причината) взе много да пада...
Малко предистория:
Всичко почна около 8 клас когато не ми пукаше особено много ,нали, и си я миех 2 пъти седмично.. но просто от липса на грижи беше много суха. Отидох при фризьорката и тя ме пострига и ми каза да си взема едни кристали за коса. И всичко беше окей, косата ми на 4 ден чак се омазняваше.. но вече нали беше почнало да ми "пука" твърде много как изглеждам, което е нормално за възрастта, и веднъж питах една приятелка колко пъти си я мие, и тя ми каза през ден. И аз викам да не изглеждам някаква мизерна да си я мия 2 пъти седмично и аз почнах през ден да си я мия.(Тъпачка!!!: ( ) В началото винаги изглеждаше добре, не се омазняваше, дори беше много добре, но с течение на времето (до сега, вече съм 10 клас) почна дори същия ден като я измия и да става гадна, освен това че я мия често, ами и постоянно я оправям и допълнително се омазнява...
Та искам пак да си я мия по-рядко, поне да не е през ден, да е здрава, но също така не искам да ходя с мазна коса, защото дори на 2рия ден ме е срам да изляза от нас вече Плюс това, че сме на училище и не искам да ... изглеждам мизерна...
Има ли някакъв начин? Моля ви, споделете ми, ако знаете как...