- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета какви устни харесвате
Nqmam osobeni predpochitaniq.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
владо карамазов!точен пример...невероятно яки устни има :*:*:*
не харесвам момчето да има тънки устни...просто не ме привлича!
тези са на брат ми и ужасно мн ги харесвам:
тези тук са на владо:
а това са моите:
а сега любимите ми ;д
1.Брад Пит:
2.Кристиано Роналдо:
3.Джеймс Франко:
еем...ся като се загледам,спр много си приличат ;д;д еднотипни са ;д
ооо..размечтах се ;д;д
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
ииии аз обичам плътни и обемни...
но няма голямо значение....важното е да се целува хубаво...да не е някоя фабрика за лиги,че и на такива съм попадала..... : )))![]()
:P
не харесвам,а направо обожавам устните на приятеля ми![]()
а сега по-конкретно: имаш хубави устни,точно такива харесвам![]()
oooo DAplytnite ustni sa ne6to .. hmmmm...
v smis plytni i golemi sa i ima6 4uvstvoto 4e se gubi6 v ustnite na lubimiq 4ovek
![]()
"фабрика за лиги" АААА![]()
а иначе някой беше казал "зависи от лицето"...така ено нека да му отиват да са по-плътнички :P все пак няма да харесам някой не съразмерен,хъх ;д;д
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
хах мдааа....попадала съм на такива,за това го написах...Първоначално написано от samoubiika
баси имах чувството чееее...е наистина фабрика за лиги...цялата улигавена .... (puke)![]()
![]()
![]()
Нормални. Нито прекалено плътни (1. защото моите устни са си нормални и не искам момчето да е с по-големи от моите; 2. честно казано, изглежда ми леко противно), нито прекалено тънки, защото по-трудно ще стане хубава целувката.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не за страст, а за откровенност.Първоначално написано от jghgh
аха добре като имаш голЯми устни..
Come On And Save Me I`m Loosing My Mind..
Waiting And Waiting For You To Be MINE.. <3
Устните по принцип набъбват, когато се произвежда хормонът естроген. Още от древността плътните устни се смятат за признак на женственост, а не на страст.Първоначално написано от The_iMMortal_f
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Обожавам плътните устни...![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз пък харесвам момчета с по-тънки устни.Или нормални или тънки. Просто естетически не стоят добре големи, но това е въпрос на вкус. И все пак не ми пука особено за устните.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Уникални устни имашне се притеснявай, всяка би се влюбила .
плътниииииииии![]()
![]()
![]()
не че съм чак такъв каприз ама... е и с по тънки не е болка за умиране
![]()
аз обичамм танки усни за момчеее![]()
![]()
![]()
Харесвам плътни устни, но не прекалено големи.
Не знам защо просто ми напомнят за бебешки.![]()
Хех като моите са.Първоначално написано от 1nnocenT
![]()
Това са мойте оценявайте. :P :P![]()
![]()
http://www.impulse.bg/photos/by/144767/view/4297253
Get what you can and never get back
Абе, ти нещо рекламираш ли се?Първоначално написано от leoparda93sl
![]()
Харесвам нормалните устни за момчета..Просто не ми харесват плътни устни за мъж, но иначе за момичетата е супер яко.![]()
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Само заради едните устни няма да тръгна с някое момче...защото той може да има адски години устни,но да не прилича на нищо...но може и да е с хубави устни и пак да е много хубав...не отдавам много голямо значение на това,но обичам да са мекички...
![]()
Хах еми на приятеля ми са му нормални ддзтакива си му отиват и така ми харесват
![]()
Иначе моите са доста плътни...аз съм момиче де ма преди много им се дразнех,а сега се приех така....а и гаджето вика,че се цилувам много хубавона бъзик го споменавам де,тва сигурно няма връзка не знам
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...