- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета какви устни харесвате
men me kefqt. ina4e na nqkoi mom4eta im otivat po tuni4ki, na drugi po plutni... abe na teb si ti utivat tui4e ne se pritesnqvai :P
нямам предпочитания...стига да не са 5 декарада са страстни..и да се целува....готино..бавно а не каот на състезание....значи това е момчето;d
дааана приятеля ми са му плътни ..обожавам ги
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
харесвам по-дебели и плътни устни определеноам има хора с много малки и тънки ам не ме кефи много много ама то си зависи от човека в крайна сметка.
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Квадратни и геоидни ме кефят най-много.Плътни не обичам-решетъчни или карирани са добре.![]()
Зависи от големината на лицето на момчето,от формата му и от всичко останало, в смисъл чело очи нос бузки ала бала![]()
не харесвам много големите устни имам чувството че ако ме целуне направо ще ме налапа и ще ме олигави...харесвам нормалните устни(средни,нито дебели-нито тънки)![]()
![]()
![]()
мекички...ии сега устните не са най-важните....да може да се целува добре и да няма лиги ше е суп......
![]()
Не мисля, че има особено значение, важното е да не са някви прекалено гнусни...
ТЪНКИ!!!
Просто... мноогоо повече ме привличат. Дори бих казала че мразя момчета с дебели и плътни баници![]()
Дори много харесвам такива че горната устна почти я няма..в смисъл извита е на вътре просто има такъв чаарр!!!![]()
:P :P :P :P
Ми аз съм с доста обемни и плътни устни, сякаш имам силикон... Та големите устни са стрстни, така поне знам. Не харесвам момчета с мн тънки устни, дори и момичета, щото... не ми харесват. по-добре да е някакъв среден вариант, въпреки че тва няма зна4ение. Важното е как му стоят![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
[b]аз даже предпочитам такива...![]()
Аз пък харесвам устните само на моя си приятел![]()
![]()
![]()
Абе хубави устни и добри целувки раздавам ама само кадето няма на коя![]()
![]()