.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    То кучето трябва да свикне с теб Като не си 1 месец там е много ясно,че ще те хапе щот не те познава и пази територията.При нас има 2 бездомни кучета,които целия квартал познава и половината отгледа.Някои ги харесват,други не.Бях на море и само наще седяха с там и те не ме познаваха.Когато отидох при наще и почнаха да ме ръмжат.Наще ги погалиха и ми дадоха и на мен и след седмица свикнаха.Вече много се радват като ме видят.Дори са ме спасявали от друго куче,което не познавам.Веднъж прибирам се и някво куче тръгва да ме ръмжи и тръгва към мене,ама тва куче дето го познавам едното стои пред него и не му дава да се приближи до мен.Тръгва към мен и моето куче почва и то да го ръмжи и накрая онова се отказа,а после Криса(готиното куче) ме изпрати до нас.И друг път ме е спасявала от кучета-веднъж пропъди три,даже.Въобще,ако се сприятелиш с кучета няма да имаш никви проблеми.Излез с две кошници храна,нахрани ги яката и ги погали докато ядат или след това и ще видиш как ще почнат да махат с опашки вече като те видят
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Вие за чувство за самосъхранение чували ли сте? Страх ме е от тях .. Когато бях малка едвам не разкъсаха крака на брат ми пред очите ми! Какво мнение мога да имам? Аз никога няма да посегна на животно, никога няма и да погледна с добри очи човек, който ги бие. Обаче ако това момиче бъде нападнато .. трябва да се защити, дори и това да означава да убие животното. Не вярвам някой да се остави да бъде разкъсан "от любов към животните" ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

кренвирш сварен в антифриз
    Този профил не се използва!

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    мятай малко салам с отрова и на следващия ден заобикаляй труповете
    nai-dobre

Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    абе верно кучета са, ама според мен не заслужават брадви и отровен салам моля те, поговори с общиината, но не ги трови айде дано им намерят приют
    в приюта да не би да не ги убиват.. ?
    Този профил не се използва!

Цитирай Първоначално написано от Mind fReak
    кренвирш сварен в антифриз

По темата...вземи си вълк за домашен любимец

Можеш да звъннеш в общината и да помолиш да ти дадат координати на някой приют...

Тва с антифриза е яко..

Приготви си един кучегон за всеки случай и пробвай метода на А_В_С

Град
    sofiq
    i kvo stana daite sa da gi hranim ..to4no ...onzi den s priqtelq mi hodihme da gi hranim ama sa i s pretenciozni kam hranata.. az ako jiveeh na ulicata(da 4ukna na darvo)bih qla vsi4ko koeto nqkoi mi dade
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Товас отровата е супер тъпо. Ами ако някое друго куче го изяде, а ако това е гальовното кученце на най-добрия ви приятел?
    Моето куче така се натрови и е просто ужасно, едвам я спасиха, някой си решил да хвърли отрова. Това е ужасно мъчение, конвулси, пяна от устата. Гледката беше ужасна, за щастие лекарят успя да я спаси.

Ако сте решили да ги убивате /което аз не подкрепям/, то има и много по-човешки начини.

Затова - кучегон за всеки случай и тактиката на А_В_С.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си