.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Град
    Paradise

Страх ме е... ПОМОЩ!

Край дотук съм. Абсолютно всяка сутрин ме напада 1 глутница бездомни кучета. Точно пред блока са си заплюли да им е територия. Аз нали съм първа смяна и излизам много рано (към 6:15), щото даскалото е далече и транспорта ужасен. И по това време е страхотно мъртвило, жива душа няма. Тия като почнат да се хвърлят и да лаят и да ръмжат по мене, мозъка ми изстива направо. По природа не съм плашлива,ама леле, опитват се да скачат и да ме хапят И вече не знам какво да правя. Някой има ли съвет или ако знаете номера на някой кучкар или де да знам... Помощ!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    За помощ се объзрни към общината, в която живееш.
    Ах тези бездомни кучета...
    п.-с.то си е ЗА страх!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    L.A. \ Moscow
    мятай малко салам с отрова и на следващия ден заобикаляй труповете
    Raise your fist!

Пиратки > Пистлолет > Headshot?
    Кучегон Дейзър? Спрей?
    Летви > Чупене на кости?
    Бухалка > Чупене на много кости?
    Бензин > Огън > Интересна гледка?
    Камъни > Разбити кучешки глави?
    Отрова > Хранене > Много поздрави на кучешкия Христос.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Кучегон Дейзър? Спрей?
    Летви > Чупене на кости?
    Пропусна брадва>headoff

А колко струва тоя кучегон?

Град
    L.A. \ Moscow
    много ми е интересно как момичето ще налага кучетата с бухалка.... в 6 сутринта...
    си тъп колкото си пожелаеш!
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    много ми е интересно как момичето ще налага кучетата с бухалка.... в 6 сутринта...
    си тъп колкото си пожелаеш!
    Какво значение има колко е часа?
    Какво значение има с какво ще ги налага - пръчка/бухалка/вибратор/чанта с буркани/? Изобщо какво те тресе моето мнение? И ще го кажа за... Горе долу 4197 път: ТАКА:
    Тъп > Болест > Тъпота > Болест която се характеризира със ЗАБАВЕНИ ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ РЕАКЦИИ И ПОДЧЕРТАВАМ А-Г-Р-А-Ф-И-Я (АГРАФИЯ)
    АГРАФИЯ!!!

Аз ги налагам във 2, 3, 5, 7 часа... И какво?

hottie
    Guest
    И според мен се оплачи на някой! Само, че не съм сигурна дали точно някой от общината би ти помогнал. Хмм ще се поинтересувам и ще ти кажа.
    Иначе кучегона не е лош вариант. Една позната има такъв и кучетата наистина бягат, но и е от Гремнаия..тук дори не знам дали има.
    Горката! Сигурно е ужасен стрес. Мен много ме е страх от бездомни кучета защото вече са ме хапали.

Потърси кучегон, или лютив спрей, или вземи няколко свои приятели да дойдат да ги поразчистят малко.

Пръскате ги с лютив спрей и гледате сейр. После трепете наред!

Тва за хедоф-а ме разби!

Em0_BoY
    Guest
    SrEjI iM VeNiTe

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Em0_BoY
    SrEjI iM VeNiTe
    ОМГ...

Цитирай Първоначално написано от mel4ety
    Цитирай Първоначално написано от Em0_BoY
    SrEjI iM VeNiTe
    ОМГ...
    Нови звезди изгряват...

Град
    Paradise
    Ем благодаря за бързите отговори, надявам се да измисля все нещо. the_hottie ако разбереш нещо ново, пиши ми на лично И аз нз дали е баш към общината проблема...

http://shop.oragie.com/index.php?cPa...6d79268ca9c2d8

http://shop.oragie.com/index.php?cPath=137

спрея е доста по-евтин, но има опасност, ако пръскаш срещу вятъра, и ти да пострадаш. избора е твой, успех
    you will be under my lash

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от aman
    http://shop.oragie.com/index.php?cPa...6d79268ca9c2d8

http://shop.oragie.com/index.php?cPath=137

спрея е доста по-евтин, но има опасност, ако пръскаш срещу вятъра, и ти да пострадаш. избора е твой, успех
    мерси много Избрах тва с кучеона, въпроса е да в сигурно, не евтино. Много благодаря.

абе верно кучета са, ама според мен не заслужават брадви и отровен салам моля те, поговори с общиината, но не ги трови айде дано им намерят приют

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    абе верно кучета са, ама според мен не заслужават брадви и отровен салам моля те, поговори с общиината, но не ги трови айде дано им намерят приют
    в приюта ще ги чистят ще си играят с тях и ще ги хранят със пилешки пържоли!
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Наистина ли ти е жал за тея гадни, мръсни мастии. Аз по принцип обожавам животните и най-вече кучетата, но това са..изроди . Пък и като каже на общината ще мине сигурно поне една седмица докато дойдат да ги приберат. За тази една седмица могат да откъснат на момичето крак, ръка, да я обрезобразят за винаги .. Пък и защо си мислиш, че в приюта ще им е добре

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

@Chr!sSie
    Ти кой мислиш ги е направил "изроди" тези кучета...точно ние-хората.Постоянно ги бият и ги ритат и какво ли още не...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Престанете с тия "умни" съвети за отровата!
    Затова сме на такова дередже! А какво ще стане, ако домашно куче изяде салама? Или някой бездомник? Ами дете, което играе пред блока? Знаеш ли колко инциденти стават по тоя начин?!

Моя съвет е да си купиш кучегон, не сме аборигени да трепем всичко по пътя си!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от cskar43t0
    @Chr!sSie
    Ти кой мислиш ги е направил "изроди" тези кучета...точно ние-хората.Постоянно ги бият и ги ритат и какво ли още не...
    aide molqti seeee.. predi 2 meseca se rudiha 6 takiva inadivida,celiq kvartal s 64upi da gi hrani i te pak si laqt .sirkata e 150/200 metra ot blokami i i vs den se nalaga nqkoi da doide da vzmeme ot spirkata 6toto vidi6 li imalo ku4eta...
    voob6te ne mi obesnqvai kolko sa mili 6tot ot 10 godini jiveq s pomqri pred bloka mi i nqkolko patri se smeniha i nqma golqma razlika.
    a ina4e maika mi zvani nqkade i te idvat da gi pribirat .no to4no do na6iq blok ima platen parking i teq ot parkinga vse kazvat 4e sa tqhni
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Наистина ли ти е жал за тея гадни, мръсни мастии. Аз по принцип обожавам животните и най-вече кучетата, но това са..изроди . Пък и като каже на общината ще мине сигурно поне една седмица докато дойдат да ги приберат. За тази една седмица могат да откъснат на момичето крак, ръка, да я обрезобразят за винаги .. Пък и защо си мислиш, че в приюта ще им е добре
    Имах далеч по-високо мнение за теб, ама явно съм бъркала. Изроди ще викаш на тези, които са ги пуснали на улицата, тези, които ги бият, както каза cskar43t0, тези, които не си гледат работата. Ако тебе те изхвърлим от вас гладна и боса, не ще хапеш, ами хоро ще играеш.
    Обожавала животните... СМЕХ! Дай да изтребим всички, които хапят, да ти е мирна главата.

B3B0K, от мнението ти излиза, че някви палета, рУдени преди 2 месеца, всяват шок и ужас в цялата махала.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Никакъв толеранс за агресивни бездомни кучета.

Утре като тръгнеш за училище и ако пак са там, вадиш GSMчето, 166 казваш си адреса и идват да ти помогнат.

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Кучегон Дейзър? Спрей?
    Летви > Чупене на кости?
    Нали не си мислиш, че всяко момиче изглежда като Рамбо :Д:Д

Идеята с пиратките добра.
    С другото няма да се справи лесно пък и зависи от кучетата и колко са.

И се обади до обшината и т.н.

Друго - отрова с храна. Купи една солидна отрова силна и я сложи в малко месо. Аз така бих направил.
    Ше ги изтровя до крак мамка им ;р
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Имах далеч по-високо мнение за теб, ама явно съм бъркала. Изроди ще викаш на тези, които са ги пуснали на улицата, тези, които ги бият, както каза cskar43t0, тези, които не си гледат работата. Ако тебе те изхвърлим от вас гладна и боса, не ще хапеш, ами хоро ще играеш.
    Обожавала животните... СМЕХ! Дай да изтребим всички, които хапят, да ти е мирна главата.

B3B0K, от мнението ти излиза, че някви палета, рУдени преди 2 месеца, всяват шок и ужас в цялата махала.

zaebi nai6 kak rastat .az ne bqh v bg za mesec kat se varnah ve4e si bqha stabilni ku4ence sega ve4e 2 meseca po kasno sa si qki pesove i sa 6-7 bratq i sestri i o6te nekolko lubimoto im zanimanie e kam 12 da si praat hor bodra smqna jestokooo ee
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си