.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Голям фен

Откога сте с приятеля(приятелката) си?

И колко често се виждате? Всеки ден или през ден? Страхувате ли се,че като се виждате прекалено често може да си писнете? Как разнообразявате връзката? Лесно ли ви омръзва даден човек? Разкажете.

От 15 месеца. Виждаме се, когато имаме възможност и двамата, някои път по 2 - 3 пъти на ден, друг път през ден.. зависи.Не мисля, че може да си писнем, ако държим един на друг найстина. :P Даже трябва да се радваме, че се виждаме толкова често.А не сме на разстояние .. ..

Вижте, Моля!

Ммм.. от месец и половина.. Виждаме се когато можем (почти всеки ден) и това ме радва. Не вярвам, че скоро ще ми омръзне, защото го обичам и съм щастлива с него

Вчера правихме един месец. Виждаме се горе долу през ден. Не мисля, че ако се виждаме често, ще си омръзнеме.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Точно 3 месеца, виждаме се рядко, защото ни делят доста километра...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Е вижда се долу в подписа ми Виждаме се всеки ден с малки изключения, досег не сме си омръзнали надявам се и за в бъдеще да е така

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Аз съм от момичетата,които страшно трудно се влюбват,но ето вече съм с него година и два месеца.Виждаме се абсолютно всеки ден,но грам не сме си омръзнали и не изпитвам никакъв страх че това може да стане,защото няма как.Всичко е перфектно

Град
    СофиЯ
    Миииии вече месец ще стане
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Ние сме заедно от 2 години и 2 месеца(почти 3)
    И сме мн щастливи и мн се обичаме :P

Виждаме се всеки ден,рядко се случва да пропуснем.
    И не сме си омръзнали,а аз знам,че той никой път няма да ми омръзне
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami nz,toi e ot dr grad i ne se vijdame iskam go do mene
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    in ur dreams
    Заедно сме от 2 години, виждаме се всеки ден , все още не сме си омръзнали

Град
    Бургас
    заедно сме вече от година и 2 дена виждаме се през ден-два а и щом от толкова време сме заедно значи не сме си омръзнали
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ами... не сме много заедно в момента, разделихме се. Не знам дали ще се съберем, но има перспектива - раздялата беше именно за да имаме време да изчистим някои неща. Иначе година и 3 месеца (и 6 дни).
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Велико Търново
    от близо 2 години
    Руса кукличка

3 седмици

Re: Откога сте с приятеля(приятелката) си?

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    И колко често се виждате? Всеки ден или през ден? Страхувате ли се,че като се виждате прекалено често може да си писнете? Как разнообразявате връзката? Лесно ли ви омръзва даден човек? Разкажете.
    Заедно сме почти от месец. Виждаме се всеки ден, почти по цял ден сме заедно. Не мисля, че можем да си писнем. Много е рано да си разнообразяваме връзката, ще видим, когамо мине малко повече време. На мен по принцип лесно ми омръзват хората, но не знам.. това за сега ми е една от най- дългите връзки и все още искам много да сме заедно и той много си ме обича, така че може би ще сме заедно дълго време и това ще ми е първата сериозна и дълга връзка. Така мисля, но ще видим.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Официално утре правим половин година,а неофициално от 10 месеца...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    sofiq
    epa sled nqkolko dena stvat 5 meseca.vijdame se kogato mojem.. po to4no kogato toi moje 6tot az sam si svobodna po4ti prez celiq den n(dali bi iskal da se vidim v 7.30 sutrinta ne sme ot rannobudnite ).sega naprimer ne sme se vijdali 3 dena i otnese mn karanaci ama ko da se prai za tva sme jenite za da im se karame kakvoto i da napravqt
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

от съвсем скоро (но ми се вижда,че все едно е минал един щастлив век от тогава)

Ами ходим вече повече от година и половина и много се обичаме (пу да не ни е уруки). За жалост не се виждаме много често, живеем в различни градове..но кроим планове скоро да не е така. Какво значи да разнообразяваме връзката си? Когато обичаш някого разнообразието идва от само себе си, още повече, че няма как да си омръзнете..

Град
    *Maina`City*
    заедно сме от 2год и 9 месеца не си виждаме мн често защото сме от различни градове...
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    От 4 години и 1 месец сме заедно. Последната да кажем година се виждаме почти всеки ден (с малки изключения), но не сме по много време заедно. Не ми писва да сме заедно, но ми се ще не винаги да сме само двамата....

Заедно сме от 11 месеца и се виждаме всеки ден.

Град
    Сливница
    Ходиме от 7 месеца и 3 дни и се виждаме почти всеки ден попринцип е така да колкото по-често си с човека до теб толкова по бързо си омръзвате обаче при мен още не е станало така и аз самата се очудвам защото досега всички момчета са ми ормъзвали много бързо

11 месеца Виждаме се всеки ден,рядко се случва да не го направим...аа и аз си мислех че сиг бързо ще си омръзнем,но не стана така стига да се познавате и обичате достатъчно винаги ще ви е забавно :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си