- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Откога сте с приятеля(приятелката) си?
И колко често се виждате? Всеки ден или през ден? Страхувате ли се,че като се виждате прекалено често може да си писнете? Как разнообразявате връзката? Лесно ли ви омръзва даден човек? Разкажете.![]()
Ммм.. от месец и половина..Виждаме се когато можем (почти всеки ден) и това ме радва. Не вярвам, че скоро ще ми омръзне, защото го обичам и съм щастлива с него
![]()
Вчера правихме един месец.Виждаме се горе долу през ден. Не мисля, че ако се виждаме често, ще си омръзнеме.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Точно 3 месеца, виждаме се рядко, защото ни делят доста километра...
Е вижда се долу в подписа миВиждаме се всеки ден с малки изключения, досег не сме си омръзнали надявам се и за в бъдеще да е така
![]()
Аз съм от момичетата,които страшно трудно се влюбват,но ето вече съм с него година и два месеца.Виждаме се абсолютно всеки ден,но грам не сме си омръзнали и не изпитвам никакъв страх че това може да стане,защото няма как.Всичко е перфектно![]()
Миииии вече месец ще стане![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ние сме заедно от 2 години и 2 месеца(почти 3)![]()
И сме мн щастливи и мн се обичаме:P
Виждаме се всеки ден,рядко се случва да пропуснем.
И не сме си омръзнали,а аз знам,че той никой път няма да ми омръзне![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ami nz,toi e ot dr grad i ne se vijdame![]()
iskam go do mene
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Заедно сме от 2 години, виждаме се всеки ден, все още не сме си омръзнали
![]()
заедно сме вече от година и 2 денавиждаме се през ден-два а и щом от толкова време сме заедно значи не сме си омръзнали
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Ами... не сме много заедно в момента, разделихме се. Не знам дали ще се съберем, но има перспектива - раздялата беше именно за да имаме време да изчистим някои неща.Иначе година и 3 месеца (и 6 дни).
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
от близо 2 години![]()
Руса кукличка
Заедно сме почти от месец. Виждаме се всеки ден, почти по цял ден сме заедно. Не мисля, че можем да си писнем. Много е рано да си разнообразяваме връзката, ще видим, когамо мине малко повече време. На мен по принцип лесно ми омръзват хората, но не знам.. това за сега ми е една от най- дългите връзки и все още искам много да сме заедно и той много си ме обича, така че може би ще сме заедно дълго време и това ще ми е първата сериозна и дълга връзка. Така мисля, но ще видим.Първоначално написано от psihqsala
![]()
Официално утре правим половин година,а неофициално от 10 месеца...![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
epa sled nqkolko dena stvat 5 meseca.vijdame se kogato mojem.. po to4no kogato toi moje 6tot az sam si svobodna po4ti prez celiq den n(dali bi iskal da se vidim v 7.30 sutrinta![]()
ne sme ot rannobudnite ).sega naprimer ne sme se vijdali 3 dena i otnese mn karanaci ama ko da se prai za tva sme jenite za da im se karame kakvoto i da napravqt
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
от съвсем скоро (но ми се вижда,че все едно е минал един щастлив век от тогава)
![]()
![]()
Ами ходим вече повече от година и половина и много се обичаме (пу да не ни е уруки). За жалост не се виждаме много често, живеем в различни градове..но кроим планове скоро да не е така.Какво значи да разнообразяваме връзката си? Когато обичаш някого разнообразието идва от само себе си, още повече, че няма как да си омръзнете..
заедно сме от 2год и 9 месецане си виждаме мн често защото сме от различни градове...
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
От 4 години и 1 месец сме заедно. Последната да кажем година се виждаме почти всеки ден (с малки изключения), но не сме по много време заедно. Не ми писва да сме заедно, но ми се ще не винаги да сме само двамата....
Заедно сме от 11 месеца и се виждаме всеки ден.![]()
Ходиме от 7 месеца и 3 дни и се виждаме почти всеки денпопринцип е така да колкото по-често си с човека до теб толкова по бързо си омръзвате обаче при мен още не е станало така и аз самата се очудвам защото досега всички момчета са ми ормъзвали много бързо
![]()
11 месецаВиждаме се всеки ден,рядко се случва да не го направим...аа и аз си мислех че сиг бързо ще си омръзнем,но не стана така
стига да се познавате и обичате достатъчно винаги ще ви е забавно :P
![]()