.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Neznam to4no no e nqkyde okolo 2 godini i polovina
    Продавам оригинални парфюми на ниски цени

Град
    Paradise
    От 5 месеца и малко повече от половина. Преди, когато не бяхме на училище бяхме нон-стоп заедно, от сутрин до вечер. Сега сме различни смени и се виждаме главно събота и неделя, а през седмицата съм в траур. Не вярвам да си омръзнем някога. Твърде гоеми откачалки сме и двамата и винаги ни е разнообразно :P

Със себе си съм от 4 месеца и се чувствам прекрасно.

Мега фен Аватара на mynichka
    почти 6 месеца ..еми виждаме се по 2-3 пъти на ден ..и не вярвам да си омръзнем :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Своге
    Ходим от 2 месеца,но се познавахме 8 месеца по-рано и всичко стана срашно бързо.Сега се виждаме всеки ден,но понякога нямаме възможност и ни е доста гадно!Още по-хубаво е,че всичко мога да си споделя с него,защото бяхме много добри приятели...Понякога се замислям,че ако се скараме,няма да сме фр като преди,но още нямам желание да късаме,защото го обичам страшно много!
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Град
    v sur4iceto na Steli
    Ходим от 1г. и половина ... ами ние не сме от един град и точно това ни е проблема във вижданията... колкото до омрузването- немисля че двама които се обичат адски много, може да настъпят някакви чувства от рода на омръзване или безразличие !

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Долу в подписа ми пише от колко време сме заедно. Истината е, че мен всъщност ме беше страх да започвам сериозна връзка отново, още ми държеше влага от предишната, но сега като се замисля изобщо не съжалявам, защото този човек наистина ме прави адски щастлива Виждаме се почти всеки ден и не вярвам да си омръзнем скоро, защото връзката ни е изпълнена със страст и с приключения от всякъде...
    >>> House Music <<<

Град
    София
    Заедно сме през два-три дни. Заедно имам предвид,че не се виждаме за по 4-5 часа,а си спя у тях.. изобщо сериозна е работата
    Smile!?

Мега фен Аватара на Sisito941

Re: Откога сте с приятеля(приятелката) си?

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    И колко често се виждате? Всеки ден или през ден? Страхувате ли се,че като се виждате прекалено често може да си писнете? Как разнообразявате връзката? Лесно ли ви омръзва даден човек? Разкажете.
    ами заедно сме от 1 седмица и половина
    от различни градове сме и това е много гадно не се виждаме често
    иначе половинката ми е на снимката под мнението ми
    Плийс кажете ми какво мислите за него
    А и не мисля че ще си омръзнем
    П.С. И ние сме от различни градове и не се виждаме изобщо
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен
    Град
    SF
    От 10 месеца И всеки ден сме заедно, стига да няма някакъв проблем. Всяка ве4ер спя при него

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Познаваме се отдавна, но сме от скоро заедно ..
    Еми виждаме се, когато можем, аз сега съм 12ти клас и нямам особено време честно казано, но поне 2-3-4 пъти седмично се виждаме
    Не, не ме е страх, че ще си омръзнем, познаваме се отдавна и винаги е имало за какво да си говорим
    Разнообразяваме си връзката с най-комерсиалните неща - ходене на кино, театър, хапване някъде, разходки из парковете, гостувания и т.н
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

zaedno sme po4ti ot 2 godini i polovina, i prekarvame cqloto si svobodno vreme zaedno otkakto sme trugnali, ne mislq che sme si omruznali
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

След 3 дни правим месец

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    На 20 правим 6 месеца ВИждамеее се всеки ден ,когато не сам на трен ии многоооо го обичам
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

От 29 дни... утре правим 1 месец.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    The Land Of The Doomed
    В подписа си пише от колко време сме заедно. Виждаме се всеки ден - сутринта после вечерта, ако сме почивка от училище сме по цял ден заедно - или аз спя у тях или той в нас. В интерес на истината въпреки, че съм непрекъснато с него не ми омръзва, даже ми е търсене като го няма. До нужда от разнообразяване на връзката не се е стигнало все още.

Град
    United States Of Love
    от 4 години, всеки ден се виждаме
    Somebody told you how much i love you!!!
    Everything's fine, so fine

Виждаме се през ден...но понякога идва в работата ми да ме види,колкото за една скрита целувка и за по-малко от минута....
    Знам само че винаги когато му видя гърба започва да ми липсва...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Заедно сме от 1 година и почти 7 месеца. Сега, като почнахме даскало се виждаме доста по-рядко, в сравнение с преди, но..обстоятелства
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Пловдив
    na 2 noemvri pravim 2 godini ;] vijdame se rqdko prez edna sedmica po 2/3 dena sme zaedno ... ne sme si omraznali i ne mislq 4e 6te stane ;]

От година и половина сме заедно-вижда ме се всеки ден,най-много не сме се виждали за 4 дни,все още не сме си омръзнали и не ни се е налагало да стигаме до разнообразяване на връзката

от 3 месеца.Виждаме се по няколко пъти на ден (в едно даскало сме),но все още не сме си омръзнали и няма да си омръзнем скоро

Ми Ходим От 7 месеца и нещо Вижаме се всеки ден (живее на 1 блок разстояние ) и немисля че ще си омръзнем. Познаваме се от много малки, но бяхме най-добри приятели 3 години Много Си Го Обичкамм

Мега фен Аватара на mynichka
    ние след 3-4 дена правим 6 месеца ..виждаме се по няколко пъти на ден :P и няма да си омръзнем
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си