- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Откога сте с приятеля(приятелката) си?
Neznam to4no no e nqkyde okolo 2 godini i polovina
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
От 5 месеца и малко повече от половина. Преди, когато не бяхме на училище бяхме нон-стоп заедно, от сутрин до вечер. Сега сме различни смени и се виждаме главно събота и неделя, а през седмицата съм в траур.Не вярвам да си омръзнем някога. Твърде гоеми откачалки сме и двамата и винаги ни е разнообразно :P
Със себе си съм от 4 месеца и се чувствам прекрасно.
почти 6 месеца ..еми виждаме се по 2-3 пъти на ден ..и не вярвам да си омръзнем:P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ходим от 2 месеца,но се познавахме 8 месеца по-рано и всичко стана срашно бързо.Сега се виждаме всеки ден,но понякога нямаме възможност и ни е доста гадно!Още по-хубаво е,че всичко мога да си споделя с него,защото бяхме много добри приятели...Понякога се замислям,че ако се скараме,няма да сме фр като преди,но още нямам желание да късаме,защото го обичам страшно много!![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Долу в подписа ми пише от колко време сме заедно. Истината е, че мен всъщност ме беше страх да започвам сериозна връзка отново, още ми държеше влага от предишната, но сега като се замисля изобщо не съжалявам, защото този човек наистина ме прави адски щастливаВиждаме се почти всеки ден и не вярвам да си омръзнем скоро, защото връзката ни е изпълнена със страст и с приключения от всякъде...
![]()
>>> House Music <<<
Заедно сме през два-три дни. Заедно имам предвид,че не се виждаме за по 4-5 часа,а си спя у тях.. изобщо сериозна е работата![]()
Smile!?
ами заедно сме от 1 седмица и половинаПървоначално написано от psihqsala
от различни градове сме и това е много гадно не се виждаме често
иначе половинката ми е на снимката под мнението ми
Плийс кажете ми какво мислите за него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А и не мисля че ще си омръзнем
П.С. И ние сме от различни градове и не се виждаме изобщо![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
От 10 месецаИ всеки ден сме заедно, стига да няма някакъв проблем. Всяка ве4ер спя при него
![]()
![]()
Робинята на Quench
Познаваме се отдавна, но сме от скоро заедно ..
Еми виждаме се, когато можем, аз сега съм 12ти клас и нямам особено време честно казано, но поне 2-3-4 пъти седмично се виждаме
Не, не ме е страх, че ще си омръзнем, познаваме се отдавна и винаги е имало за какво да си говорим
Разнообразяваме си връзката с най-комерсиалните неща - ходене на кино, театър, хапване някъде, разходки из парковете, гостувания и т.н![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
zaedno sme po4ti ot 2 godini i polovina, i prekarvame cqloto si svobodno vreme zaedno otkakto sme trugnali, ne mislq che sme si omruznali![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
На 20 правим 6 месеца![]()
ВИждамеее се всеки ден ,когато не сам на трен
ии многоооо го обичам
![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
В подписа си пише от колко време сме заедно. Виждаме се всеки ден - сутринта после вечерта, ако сме почивка от училище сме по цял ден заедно - или аз спя у тях или той в нас. В интерес на истината въпреки, че съм непрекъснато с него не ми омръзва, даже ми е търсене като го няма. До нужда от разнообразяване на връзката не се е стигнало все още.
от 4 години, всеки ден се виждаме
Somebody told you how much i love you!!!
Everything's fine, so fine
Виждаме се през ден...но понякога идва в работата ми да ме види,колкото за една скрита целувка и за по-малко от минута....
Знам само че винаги когато му видя гърба започва да ми липсва...![]()
Заедно сме от 1 година и почти 7 месеца. Сега, като почнахме даскало се виждаме доста по-рядко, в сравнение с преди, но..обстоятелства![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
цели 6 месеца и се вийдаме почти всеки ден
![]()
na 2 noemvri pravim 2 godini ;] vijdame se rqdko prez edna sedmica po 2/3 dena sme zaedno ... ne sme si omraznali i ne mislq 4e 6te stane ;]
От година и половина сме заедно-вижда ме се всеки ден,най-много не сме се виждали за 4 дни,все още не сме си омръзнали и не ни се е налагало да стигаме до разнообразяване на връзката![]()
от 3 месеца.Виждаме се по няколко пъти на ден (в едно даскало сме),но все още не сме си омръзнали и няма да си омръзнем скоро![]()
Ми Ходим От 7 месеца и нещоВижаме се всеки ден (живее на 1 блок разстояние
) и немисля че ще си омръзнем. Познаваме се от много малки, но бяхме най-добри приятели 3 години
![]()
Много Си Го Обичкамм
![]()
![]()
ние след 3-4 дена правим 6 месеца ..виждаме се по няколко пъти на ден :P и няма да си омръзнем![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!