- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ!... :(
Привет на всички.Казвам се Яна...на 15 години съм и съм от Варна..но това сега няма никакво значение...и таа става дума за мен и едно момче...запознахме се преди две години ии нещата се развиха така че ние тръгнахме.Бяхме заедно две години(може би най-прекрасните 2 години до сега...)Но проблема не е там...Проблема идва от това че той ми посягаше и ме унижаваше по всевъзможен начин и то пред хората...Имало е случаи дори когато той ме е гонил от тях...Общо казано държеше се отвратително с мен...Както и да е...Оставих го...Вече около месец не сме заедно....излизам постоянно...забавлявам се....но нещо не е както преди...преди няколко дни ми се обади по телефона и плачеше....каза ми че ме обича и че неможе без мен...от този ден нататчк ас се замислих над думите му и осъзнах че още го обичам,но немога да се върна пак там...Моля ви кайете ми какво да направя за да ми е по добре?... Благодаря предварително....
Авеее не се занимавай с него !!! Той не го заслужава ! Ако наистина те обича, както казва щеше ли да ти посяга, да те обижда и тн ... Замисли се малко !![]()
Е, за пореден път доказателство, че няма такова тъпо същество като жената!!! Както са казали "мъдреците" - ти го ебеш, то ти се радва! В твоя случай е - ти го биеш и унижаваш, то ти казва, че това са били най-хубавите години от живота й!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Явно остарявам, защото не ги разбирам тия отношения, еби му мамата!!! И после, къде са свестните мъже и жени...ами с такива идеали за чудесни 2 години, те нормалните са на изчезване...![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Не си ли малко малка, за такъв драматизъм ? Удрял те, излагал те... Да ти кажа и аз съм обичала. И знам, че искаш да се върнеш при него. Моето мнение е, че една любов заслужава шансове, за да оживее и, че ината е най-големия и враг. Ако го обичаш, върни се при него, но не му позволявай волности.
Животът е адът описан в Библията!
Тук има нещо вярно.Първоначално написано от JusT^SmiLe
Но може наистина да се е разкаял.. Кой знае.Ами най-добре, се съберете и ако пак направи нещо ,което не е по вкуса ти.Късаш този път с него завинаги.Но му кажи първо, кое те дразни.И кое не харесваш да прави.Ако наистина те обича, той ще спре да го прави.
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Напълно вярно!Първоначално написано от Mr.Crowley
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Момичетата повече се привързват, ако се държиш лошо с тях. Това е доказано и си е така от край време. Ако не ги мачкаш от време на време ще ти се качат на главата.
Замисли се дали ако се върнеш при него ще си спокойна и няма да се притесняваш дали отново няма да ти посяга или да те убижда?![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Абсолютно съгласна!Първоначално написано от sasha_90
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
продължи смело напред и не се обръщай назад
![]()
Благодаря ви много...![]()