.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: sega

sega

sq 6e mi se karate,znam

Оооо божее пак ли такива глупости. Не разбрахте ли че щом спермата не е проникнала във вагината ви няма как да забременеете. Няма как сперматозоидите да проникнат в теб ако си и със дрехи ОМГ

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=203660

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Лелеее това сигурно са едни от най-интелигентните сперматозоиди (да не кажа най-интелигентните) на света ... Сега остана само да се надяваш и детето ви да е интелигентно като спермата на приятеля ти
    П.П.После може го заведеш в банка за сперма и България ще се препълни от гений А и на жените няма да им се налага да пробват инвитро по няколко пъти,защото ония малките си знаят работата и от епруветката ще си отидат направо на мястото

Басиии това наистина е най-тъпата тема,на която съм попадала

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Как ще се казва малкото?

НЕ МОЖЕЕ! БИЛА СИ С ДРЕХИ ПО ДЯВЛИТЕ НЯМА КАК ПРЕЗ ДРЕХИТЕ ДА МИНАТ.Напрао ми се плаче колко са необразовани некой хора и става се по зле...

hottie
    Guest
    Вместо тоалетна хартия използва дрехите ти така ли Дано си ги изпрала

Не, няма опасност

Супер фен
    Ти си сексуално необразовано момиче!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Стига бе хора! Недейте така! Образовайте се малкопо въпроса със забременяването! Карате ме да се чуствам умна...

Град
    in the sky next to 7th cloud
    Abe ti po biologiq kolko ima6...4e si tr1gnala da pita6 takiva v1prosi..
    napravo 6te se pob1rkam ot smqh
    Лудите движат света.

Това е от типа въпроси "Мога ли да забременея,ако гаджето ми се изпразни на челото" ...ВИЕ ПРОСТИ ЛИ СТЕ БЕ?!?! Тръгнали да ми се еб*т (в случая да се "търкат" ) без да знаят от къде идват бебетата...
    бтв- ИУУУУУУУ!!!

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    ето ти един пример
    моге ли да хвана СПИН от някой които се отърка в мен (в автобуса да кажем)
    естесвено,не ставай смешна чи как иначе?!

много си злееее ужасно си злееееееее
    in defense of our dreams...

Град
    Paradise
    Като ви чета темите, страх ме хваща Как може да нямате поне най-бегло сексуално образование бе Нз тая тема коя е по ред с въпрос от тъп по тъп Или си правите ебаката или в България я закъсахме...

момчето трябва да проникне с половия си член във влагалището ти и да се изхвърли вътре в теб,за да има за какво да се притесняваш.
    В случай,че е нямало секс и пряк контакт на сперма във влагалището ти не си бременна.През дрехите не се забременява,независимо че той е бил гол,а ти не.КОлкото и плътно да се е търкал в теб,сперматозоидите не могат да проникнат през дрехите ти и белиото ти,че от там да стигнат до вагината ти и да те уплодят.Даже трябва да ти го вкара целият за да се изтласкат сперматозоидите на горе и да тръгнат да те оплодят,а в твоя случай те дори не могат да стигнат до повърхността на вагината ти.

момчето трябва да проникне с половия си член във влагалището ти и да се изхвърли вътре в теб,за да има за какво да се притесняваш.
    В случай,че е нямало секс и пряк контакт на сперма във влагалището ти не си бременна.През дрехите не се забременява,независимо че той е бил гол,а ти не.КОлкото и плътно да се е търкал в теб,сперматозоидите не могат да проникнат през дрехите ти и белиото ти,че от там да стигнат до вагината ти и да те уплодят.Даже трябва да ти го вкара целият за да се изтласкат сперматозоидите на горе и да тръгнат да те оплодят,а в твоя случай те дори не могат да стигнат до повърхността на вагината ти.пък дори и да стигнат,в което се съмнявам пак не може.

е,сега има ли някой който да критикува мнението ми?

mislq,4e si mn prava -chokolate_girl

Град
    Велико Търново
    chokolate_girl
    Новак

Пуснато на: Нед Окт 12, 2008 7:15 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

В случай,че е нямало секс и пряк контакт на сперма във влагалището ти не си бременна.През дрехите не се забременява,независимо че той е бил гол,а ти не.КОлкото и плътно да се е търкал в теб,сперматозоидите не могат да проникнат през дрехите ти и белиото ти,че от там да стигнат до вагината ти и да те oплодят.Даже трябва да ти го вкара целият за да се изтласкат сперматозоидите на горе и да тръгнат да те оплодят,а в твоя случай те дори не могат да стигнат до повърхността на вагината ти.пък дори и да стигнат,в което се съмнявам пак не може.

+1
    Руса кукличка

абе ти НОРМАЛНА ли си??????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си