.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Я кажете..

Hybrid View

Град
    TRQVNA

Re: Я кажете..

Цитирай Първоначално написано от TotallySexy
    Цитирай Първоначално написано от iwhswgrs
    Значи аз съм на 16 и хуя ми е малък -13см и се депресирам затова и не мога да разбера някои неща как може една жена от лизане да стигне до оргазъм а пък като ти е малък то ест - 13 см не може ?Аз се притеснявам че това ще ми е проблем с момичетата то ест проблема ми ще ми е размера...аз попринцип съм готов да доставя удоволствие на момичета като примерно лизане и там ако има други неща и тях и също така да се старая ама нз се пак още съм дествен ... и специално размера ми ме депресира ...иначе не съм някъв задръстен,скучен и грозен......!Тази тема е предимно към момичетата да си кажат мнение..

Предварително Благодаря..!
    И моля без обиди и лигави отговори ...
    Гледам се интересуваш как може от лизане да стигне до оргазъм, а с 13 санта не? амии има 2 вида оргазъм - вагинален и клиторен.. с лизане се получава втория, със секс първия... попринцип е научно доказано, че повечето жени достигат само до клиторен, не и до вагинален било о с пръсти или език им го докарват... така, че няма защо да се плашиш, че не можеш да задоволиш една жена просто ще е по друг начин, няма да я накараш да свърши с пишката тва е яно, но проблеми едва ли ще имаш
    np1lno 6te si q nakara daje i spi6ka da ti kaja li 6toto pak nau4no e dokazano 4e i 11 santa tigat a drugoto ve4e sa podrobnosti taka 4e aide aide ne go zakopavaite a za klitorniq orgaz1m da taka si e dori i da ne stigne to edniq vinagi ima vtori variqnt taka 4e raotata e sigurna
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Град
    TRQVNA
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Цитирай Първоначално написано от Il cavaliere del male
    аз па съм на 17, хуя ми е 18 санта, и като не мога да го навра наникъде, всяка пищи, че я боляло, замисли се по-добре ли е?

извинявам се за вилгарността, която използвах, и се извинявам, шото видях момичета, които държат на обноските, приятна вечер.
    mai ne si go naviral k1det trqbva 18 santa ne e koi znai kavo ee super si e de ama 4ak p1k da pi6tqt mn se izhv1rli mai
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    ясна ти е предполагам "теорията" : колкото по-голям толкова по-добре

тва добре но и с 13 см можеш да направиш много стига да знеш как да го използваш.. упокой се и почвай да трупаш "житейски опит"
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Споко бе! Има и с много по-малки пишки от твоята, които не са останали сами цял живот заради това.
    :P

Цитирай Първоначално написано от Oposum
    Аподисменти за момчето което не се срамува да си признае размера на кура. . Не на момчето му е малък к*ра, на жените са им големи пут***е.
    Точно !!!!

Повече от фен
    razmerat nqma zna4enie ! vajna e tehnikata pyk i 13 ne e 4ak tolkova malko ...

Цитирай Първоначално написано от CucuTy
    Че.. ти си на 16 бе.. Тепърва ще ти пораства пишката. Не се комплексирай от това.. Размера не е важен, важни са уменията. : ))
    Така си е.. +1.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си