.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Искам да си сменя прическата...

Искам да направя малко промяна с прическата си.. Да я попроменя и да си сменя цвета, но не мога да преценя, какво да направя точно... На фризьори не искам да се доверявам.. Знам ли...
    Ако някой има желание да ми помогне да измисля нещо, да пише - ще дам снимки
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Dai kato za nachalo snimki i shte izmislim neshto.

дай снимки и може да ти предложим нещо :P
    Kingsize - ti i az Тази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!

Супер фен
    И мен нещо ме е прихванало това и искам някаква промяна.
    А ти защо не искаш да се доверяваш на професионалистите?

Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    И мен нещо ме е прихванало това и искам някаква промяна.
    А ти защо не искаш да се доверяваш на професионалистите?
    Защото не съм доволна, от това което са ми предлагали
    но знае, че има дом.

И аз така исках промяна и си скасих доста косата и много си я харесвам, но защо не се дадеш на някои специалист, може да не си нацелила точния човек, аз съм много доволна от фризиорката си

И аз искам къса коса, но не мисля, че ще ми ходи
    но знае, че има дом.

снимка?
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

И аз по принцип не търпя еднообразието, но сега съм си наумила да я пусна, защото отдавна не съм била с дълга коса. За сега я пускам, пък ще видим какво ще стане.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SaD_KiD
    снимка?
    Да,наистина чакаме за снимка...

Мега фен
    Град
    Interesnoto e tova, che uj iskash promqna na kosata ti, a pyk ne iskash da hodish na frizior, koi po-dobre shte te postrije ot profesionalista? Za boqdisvane na kosata pak stava vkyshti, ama ako e na cqlata kosa, ako si napravish kichuri u doma pak nqma da stanat hubavi, osven ako ne si svryh nadareni ryce i mojesh vsichko sama.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Interesnoto e tova, che uj iskash promqna na kosata ti, a pyk ne iskash da hodish na frizior, koi po-dobre shte te postrije ot profesionalista? Za boqdisvane na kosata pak stava vkyshti, ama ako e na cqlata kosa, ako si napravish kichuri u doma pak nqma da stanat hubavi, osven ako ne si svryh nadareni ryce i mojesh vsichko sama.
    Не, не си ме разбрала правилно. Няма да се постригвам и боядисвам сама ест, това ще го свърши фризьор.. Искам като ида да знам товно какво искам и само да ме направи. За това искам съвет от вас - какво ще ми е добре..
    но знае, че има дом.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Май всички искаме нещо ново ..
    Можеш да си направиш бретон или ако имаш да го пуснеш .. да си скъсиш косата, да я направиш на пластове... а какъв цвят ти е косата? Щото ако е тъмна, кичури едва ли ще вървят. Поне аз съм виждала малко сполучливи комбинации на тъмна коса и светли кичури ..

Пф, аз пък се чудя дали да не си направя прав бретон или да си пусна бретона. Сега съм с крив .. Тук е малко влажно и си мисля, че ще се начупва ако съм с прав. Сегашният ми се начупва малко, но не седи грозно. Обаче ако е прав и се начупва, едва ли гледката ще е хубава ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Подкъси я, промени цвета, накъдри, ако е права, изправи, ако е къдрава.. направи си нещо шантаво.. Избери шантав цвят, направи си "пълна промяна" Потърси някви прически в google, сиг съм, че има много.. Мен ся ме мързи да търся.. Но аз съм "за" промените, така че те съветвам да действаш и да не се притесняваш. (:
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен
    Град
    Skysi si kosata i q napravi na etaji. Napravi si filiran breton. Ako ti se riskuva, napravi si i kichuri, shte se osveji mnogo cveta na kosata ti i ti samata shte izglejdash razlichno.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Skysi si kosata i q napravi na etaji. Napravi si filiran breton. Ako ti se riskuva, napravi si i kichuri, shte se osveji mnogo cveta na kosata ti i ti samata shte izglejdash razlichno.
    Мислила съм за кичури, но не знам.. Както казаха по- нагоре на тъмна коса не е мн сигурно дали ще седят добре [[;
    Благодаря
    но знае, че има дом.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си