- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незабравимо.
Тази година имах съвсем кратка авантюра с един грък, който за жалост беше много по- голям от мен и със семейство. Но аз много се влюбих в него и макар, че не сме се виждали скоро и няма и да се видим и макар че си имам приятел, който много обичам и не искам да се разделяме, не мога да забравя и не знам какво да правя. Имам чувството, че още го обичам. Не знам защо, но не мога без него.. толкова силно го искам и на толкова неща съм готова за него.. не знам.. какво да правя..
![]()
Избий си го от глава колкото се може по-бързо, за да не саботираш собствената си връзка. Грък със семейство, който вероятно може никога повече да не го видиш? Струва ли си да се разделяш с гаджето си заради една илюзорна любов?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Напълно съгласна...Стой си със сегашния приятел!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Съгласна с двете мнения.Не си съсипвай връзката,заради човек който може повече никога да не видиш,заради човек който най-вероятно също има връзка точно както ти,който дори не познаваш по характер и т.н.Първоначално написано от Mariolcheto
*тииииииииииииииииииит*
naqsno si 4e ako se bqhte na e**li v mometa 6te6e da e samo nai-qki spomen ot lqtoto.da de ama kat ne ti se e polu4ilo si o6te po nazor da go naprai6.ne6to ne go obqsnih huubavo ama... abe iska6 go 6tot nemoje6 da go ima6!
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
A taka losho si q vtasala.Emi...izbii si go ot glavata za da ne si razvalish vruzkata.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Обичаш приятеля си, пък искаш чужденец, който си има семейство и повече едва ли ще видиш... Хм, интересно...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1 i si go izbii ot glavataПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Курви са по-голямата част от българките... CFM
не искам да те обиждам или д аправя прибързани заключения без да те познавам,но...![]()
Какво се случва, ей сега ще ти кажа. Не обичаш нито единия, нито другия. Пък и не знам как с твоя за няма и месец се заобичахте...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
моли се гръка да не стане с 2ро семейство аAXHEahxeaxe
Остани с приятеля си,постави се на негово място и се замисли
Първоначално написано от be_true
![]()
![]()
Като никой не може да ти даде правилно решение и никой не може да те разбере, кажи ми от какъв зор тръгна да търсиш съвет?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Признавам си без бой, не знам какво ти е. Сърби ли те?![]()
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
И аз се чудя как става това...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
1. Как така си с един, а мислиш за др.??
2. Кат знаеш, че има семейство що се захващаш с него?? Да не би така да ти е по инт.??
3. Останах с впечатлението, че ти е мн голям, което не е мн. добре. Не е от бг и сиг няма да се видите повече, което значи, че освен да го забравиш нищо др. не можеш да направиш...
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Ако искам да го видя, винаги мога да го намеря. Знам му навиците и всичко. Знам, че ми е голям и че изглежда много грозно отстрани, но аз наистина съм се побъркала по този човек. Ето например днес отново го сънувах..