- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незабравимо.
Разбирам те. И аз бях влюбена с човек, с който не трябваше да сме заедно. Разбираш... И ми се наложи да слушам разума, а не сърцето. Ще ти се да отидеш при него, да му кажеш, че не можеш да го забравиш и че искаш да сте заедно, нали? Но.. трябва просто да се сдържиш, да го забравиш и да си намериш др. Повярвай ми, така е най-правилно колкото и да не ти се иска...
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Съветвам те тази авантюра да си остане само в съзнанието ти..
Няма смисъл да разваляш сегашната си връзка при положение, че твърдиш, че обичаш гаджето си, няма смисъл и не е честно и да разваляш семейство..
Всеки е имал, или поне почти всеки, невъзможна и изпепеляваща любов, но повечето пъти е добре тя да си остане един красив спомен..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ааа, не знам, познавам хора, които след неогряване осъмват (истински)влюбени...
Не мисля,че обичаш гръка,нито гаджето си.Въпросният чужденец си има семейство....Не бих искала да съм на мястото на приятеля ти.Сигурно той те обича и държи на теб,а ти да се отнесеш по такъв начин с него....
ще погубиш връзката си заради нещо мимолетно, което надали ще има втори път. не си струва да обмисляш нещата. ако ти е хубаво сещай се по някога за тея хубави моменти и толкова. Не позволявай миналото ти да провали настоящето.
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
дамПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!