- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето заебва ли ви заради футбол?
Гаджето заебва ли ви заради футбол? Не е нужно да отговарят само момичета, ако момчетата оставят половинките си, за да гледат мачч нека и те да гласуват
Гаджето оня ден ми вика "Повече няма да те оставям заради футбол". Днеска му се обаждам и му казвам, че баща ми пак се прави на интересен и ми е свалил вечерния час. Различни смени сме и почти не се виждаме и днеска пак ме зареза заради тъпия футбол...
Писва ми... ще намразя Бербатов...
ne ama go pravi zaradi basketbol
Не ми се е случвало да ме заебава приятеля ми заради футбол, поради простата причина че гледахме мачовете заедно![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Не, защото не го касаят подобни неща.Естествено, може да гледа някои спортове, но само ако другите от компанията държат. А и двамата знаем достатъчно добре, че той държи на мен повече, отколкото на каквото и да е друго.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Даааа,доста често се е случвало![]()
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
Да, правеше го постоянно, все пак беше футболист....
Едно изгубено момиче...изгубено в мечти...
Ам бившия (с когото ходехме до днес) определено не си падаше по футбола, за разлика от мен![]()
izvinete za latinicata
shte te zareje zaradi futbol,ako e futbolen maniqk,ako li ne shte e zaradi nqkoq druga maniq (koli,filmi,muzika,igri,nqkav drug sport,motori,komiksi) Prosto vseki neshto go vleche.lubovta mu kum teb e prehodna,no strastta mu kum futbola...VECHNA![]()
Правеше го тоз номер, ама заради фитнес(щанги по конкретно) и да беше тъпо...Манияци кфо да ги правиш..
Ми ...
до сега никой не го е правил![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
момче което не се интересува от футбол не е момче.
футбола над всичко...
<N>
как може да сравняваш баскетбол с футбол.... естествено, че ще я зарежа заради футбол, се ще се намери някоя друга.Първоначално написано от shokoto91
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Няма да сравнява баскет с футбол.Е те т'ва сме ние Волейбол и Футбол :DПървоначално написано от tuzaro
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Не,никога не го е правел откакто сме заедно
неее![]()
гаджето ми не гледа футбол и по-добре
обаче моторите са му най-голямата мания и се е случвало да ме пренебрегва заради тях,ама кво да го правя толко им се кефи че сърце не ми дава да ги разделя
![]()
Моят пък не гледа футбол :P
Никой път не ме е зарязвал заради спорт или няква такава тъпотия..и няма да го направи![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
миии да ви кажа аз съм футболист от близо 8 години,но не мисля,че бих заебал приятелката си заради някаф си спорт ...![]()
РаЗличеН СъМ..Не сЪъМ БаНаЛеН!ИдЕаЛен сЪм..не, чЕ СъМ НаХаЛеН!Не МожеШ Да Ме ИмаШ..Не чЕ Се НадУваМ!Скр0мен сЪм!Ут ФсичКи МоМчеТа,КуитУ ИскаШ Най-Мно0оГуУуУу СтрУвЪм
Е, ти пък заради футбол....НЕЕЕЕ, но виж ако е заради волейбол...там няма спирачки и сила, която да ме спре да гледам. Даже онзи ден Анджелина Джоли ми звъни и вика - Аре те водя на чалга, ама аз - НЕ! Човек трябва да си има приоритети![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Охоо той ако го направи, ще види аз пък как хубаво ще го заеба.
Вие сте супер зле...щяла да го зареже, ми ти значи, щом така разсъждаваш е ясно "твоичкият" какво означава за теб. А искаш ли като ходи до тоалетна да пита дали може?
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Епа, и момичетата си имат своите мании. Сигурно половината тук не биха излязли с кофти лак, така че.. :Д Пък и кво лошо има във футбола, отивай да го гледаш като искаш да сте заедно. :Д