- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да се пробвам ли?
такааааммм.... миналата година на ученическите състезания по волейбол мн си харесах едно момче от друго училище. и моя отбор и неговия се класирахме на следващата фаза и заедно двата отбора пътувахме с влака до там и общо взето в залата бяхме на едно място всичките.... ама тя малка залата (имаше само 2 реда) и нашата среща като свърши и ние отиваме да сядаме ама аз и мойта приятелка излязохме последни от съблекалнята и нямаше места къде да седнем... и ние се оглеждаме за място и това същото момче ме викна и ми направи място до него. разменихме някой друга дума докато гледахме следващата среща. ама за мое голямо съжаление ние отпаднахме
и трябваше да си ходим. те още не бяха играли и педложихме на треньорката да останем да ги гледаме ама тя ни отказа.... и това беше... след 1 седмица чаках едно момиче и на другия тротоар го гледам него с компания вървят. и той докато вървеше ме гледаше и аз го гледах... и после нз кво ме прихвана и се обърнах.....
оказа се че сладура си има приятелка, която даже учеше в мойто училище до миналата година и няколко пъти го видях на двора с нея или докато я чака... нз дали още са заедно
работата е там че скоро ще започнат тези състезания отново и ще го видя там в залата. да се занимавам ли изобщо (от достоверен източник знам че си пада женкар)....?
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...