- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обица на пъпчето,отгоре м/у гърдите.
Красиво ли е според вас тази комбинация?
Удачно ли е да се направи зимата,все пак няма да бъде видяно
Мацките,които имат на едно тези места илина двете : кога си го направихте,кой сезон,паднало ли е вече?
И още 1въпрос,но да не пускам нова тема: Какво е мнението ви за студиото,което се намира преди Мания.. Щото с човека в Мания си имам една вражда,и не държа да ходя там,а Трип хаус,не ми харева.
На мен лично ми харесва и на двете места.
Аз имам само на пъпа и си го направих миналия октомври.
За студио не мога да ти помогна защото не живея в бг.
Първото. Или засега само на едното място,напролет на другото.Първоначално написано от BаllFace
![]()
Оо пиърс между гърдитеАз съм си наумила да си направя при първа възможност, въпреки недотам хубавите отзиви.. дано не се разколебая. Но всички казват,че шанса за охвърляне е доста голям, та ще видим.
А зимата според мен е подходящо :ь
Madness is genius.
На пъпчето изглежда мн сладкоИначе между гърдите не знам за какво става точно въпрос.Идват ми две неща на ум едното ще изглеждаяко,другото не мисля,че ще е толкова яко.Някой някви снимки да даде,че да се изкажа и аз
А за това къде можеш да си направиш не мога да ти помогна
Познавм доста хора,на които им отива,ама нз може на веждата нещо някой ден си направя.За сега не мисл,че ще ми отива.Ще чаякам лицето ми да се уформи напълно и тогава ще си помисля
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Нз ама тея ми изглеждат мн грозноПървоначално написано от BаllFace
Некви като пъпки са
![]()
По яко ще е нещо такова между гърдите![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Да можеш по-добре да рисуваш на пейнт.Никога не съм се учил да рисувам каквото и да било на компютърПървоначално написано от BаllFace
![]()
Eminem-Mosh
свръх грозно!
Не бе човекИли такава
или такава
![]()
Eminem-Mosh
каквито и да е, грозно е!
Тоя пиърсинг между гърдите е супер гнусен![]()
Ъ...Манията и Трип Хаус се сържат от един и същи човек - тоест са една фирма с два "офиса". И в Трип Хаус какво не ти харесва на хигиената Shocked пък и Руди е много добър...по-добре там. Аз съм много доволна от условията и отношението(пиърса ми не е на пъпа или между циците).
А ако ще си правиш пиърса между циците да се вижда го прави лятото, защото ако е зимата до пролетта ще падне сигурно, а ако си го правиш щото те кефи сега е момента, ама сигурно ще остане гаден белег(не съм сигурна ама...).Та айде дано всичко е наред и да ти стои за дълго и да му се радваш.
Между гърдите ми изглежда ужасно, ама щом на теб ти харесва...
Между гърдите е супееер якото. Ако ми бяха по-големи определено бих си направила.
Според мен отива на по-малки.Първоначално написано от Pliok0019
![]()
Тебе,па всичко ти е на криво...Гърдите малки,косата ми е рошава-само се оплакваш супер си сиПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Eminem-Mosh
emi ako ti si krasiva na4i e krasivo ako ne si ne e typ vapros krasivoli e ne si go pravi zimata nqma da se vijda napravi si go lqtoto a kato svar6i lqtoto si gi svalai 6tot ina4e nema da se vijda a i strahotna kombinaciq e po qko e ot 4erno s 4erveno naprao ti kaam kato te vidqt 6te umrat si4ki ot kef ae sys zdraveПървоначално написано от молеща за съвети
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Според мен обратното.Първоначално написано от halino0r
![]()
Иначе много ми харесва.![]()
What you give is what you get!
i have обица на мой penis
Първоначално написано от Умбиерто
Аз съм за малкитеПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
..по-секси ми се вижда. Иначе имам чувството,че би била напълно омаловажавана между голям бюст![]()
Madness is genius.
Гласувам за средни.Първоначално написано от lam's
![]()
Подчертава това, че са хубави... (:
На големи...наистина няма да се забелязва, но на малки не ме кефи.
Е аз като казах големи..нямах предвид много големи :Д
Ами баш средни, хубави гърди.![]()
What you give is what you get!
стига се карахте
на никакви не отива
киборги такива