- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обица на пъпчето,отгоре м/у гърдите.
Аз имам и на 2те:/..изглежда ми напълно нормално.Отделен въпрос е че горната ми е 2ра и е в/у белега правена и пак пътува към отхвърляне...ама аз си ги обичам и 2те.
Вече всяка "зарибена по пиърсите" си прави между циците. Деееееееба тъпото![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Брех за такъв пиърсинг не бях чувал, ама според мен ще пречи на турските![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
4ovek tva ne trqbva6e da go kazva6 4ak ma zabolq![]()
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
не пречиПървоначално написано от FernandoTorres`fan
Яко е по принцип...Но много зависи дали ти отива или не,ако не ти отива ще седи грозно нз...
![]()
Down On The Farm!!!
ии нищо не каза?Първоначално написано от axl_baby
ti ne moje6 da risuva6 ama te razbrah kvo ima6 predvid.iska6 da kaje6 da e h1lka nali ??? hm...qko ama ne ss1m s1gurna 4e stavaПървоначално написано от A_B_C
Между циците ми седи хипер грозно, не знам....Ина4е на пъп4ето си е яко, давай, дуп4и се
![]()
Робинята на Quench
мен пък между циците много ме кефи.
Хубаво е, но мацките, които очакват да си го носят дълго.. няма да стане. А пък ако се плашиш от белези, недей.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Кофти е с тия белези, но ще си измислиш нещоПървоначално написано от Whisskas
Да не ти обяснявам какъв белег имам от бриджа си
. Но няма как да го махна и взех да го обиквам
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Moйта 2рата вече се предава...наболява,попротич а,окъсява...май скоро ще я махам за официално...татуса съм го измислила отдавна ама сиг чак догодина че да се оправят белезите г/д.И някой слънчев ден ще последвам примера на Инка![]()