Точно за това пуснах темата - да ми дадете съвети какво да направя и как да го направя, защото аз самата нямам и грам идея.. как да му дам свобода, но без да го забравя? аз не го държа вързан, не му държа сметка като ми каже излзиамс приятели и не ме вземе, напротив - веднъж го попитах дали иска да отида с него на дискотека/т.е. на бар, не на дискотека/ , той каза Ела, като отидох на маската имаше 2 момичета , той и още 3 момчета, момичетата набързо си тръгнаха след като аз се появих, а той ми каза "Ее, виж сега как ни развали мъжката компания - бяхме само момчета, а сега не може да се базикаме както ние си знаем - защото има женско присъствие" ..... после като го питах защо тогава ми каза да отида, той отговори "Е ако ти бях казал да не идваш щеше да ми опяваш 100 години".. супер тъпо се изказа.. може ли тва собственото ти гадже да ти го каже.. как да проявя разбиране, като се държи толкова ужасно на моменти.. и то нарочно - защото знае, че се връзвам и нарочно го прай.. и др, което ми каза веднъж след поредното задаване на въпроса Защо не се виждаме по-често, от моя страна - той каза "Връзката ни не е на такова ниво" -нашата връзка била повече като за кафета и дискотеки, защото нашите не ме били пускали, но иначе имал приятелка, с която били живеели заедно по седмици в неговия си апартамент - е за кво ми го казва тва? а с мен не можело - и сме се били разбрали, че или приема, че нашите не ме пускат особено мн през нощта навън или късаме - той се бил примирил.. не знам кво прай и за кво го прай..
плс кажете ми какво точно да направя АЗ, за да го променя поне малко.. да започне той да показва чувствата си към мен, ако има такива, поне малко повече.. а не смао като се видим..