- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо Господ наказва добрите ? ?
Тази сутрин потресе малкия ни град отново с смърт... Прокълнат е градът ни - за 1 година починаха само млади хора и все приятели.. на мен дори роднини.. ;( Както и да е. ДНес почина втори човек по вина на един изрод ,който все си е на свобода и остава винаги жив след поредната катастрофа по негова вина.. Защо ГОспод наказва само добрите ?Защо този човек живее още,винаги излиза само с нещо натрошено от цялата трагедия? .. НЕ разбирам и няма и да го разбера !!!
ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА ТИ , КИРО !!
добрите хора си отиват първи..
пс. Съжалявам за приятелят ти..RIP
Този профил не се използва!
Мойте с1болезнования !
Господ прибра при себе си само най - добрите![]()
Ако имаше Господ, нямаше добрите хора да умират а лошите да си живеят охолно.
Моите съболезнования!
Sofia Regular Cunt, прав си. Църквата е един орган за манипулация, който се е запазил с времето, заради неуките и простите хора.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Да но хората имат нужда да вярват в нещо.. също така имат нужда и да съдят някого за своите и чуждите грешки.Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
DqVoLcHe_Ot_RaQ, съжалявам за случилото се.
Madness is genius.
Благодаря на всички ,но темата не я пуснах главно за това..Просто да си излея яда .. въпреки всичко аз също не съм вярваща ...но .. не знам нямам думи да го обясня.
Моите съболезнования, мила.. Опитай се да бъдеш силна, заради тези хора..
И квото и да стане, Бог ще е виновникът, тей? ;p
Съжалявам за приятеля ти.
Господ няма. Това всички интелигентни хора го знаем.
На добрите се случват все лошите неща,а лошите живеят в охолство. Може би има нещо вярно в това.Примерно аз съм бил винаги отзитчив и мил към останалите,но те не се държат по същия начин към мен. Но това ще им се върне някой ден! Всеки злорад ще си плати вината! Шофьорът на загиналите ти приятели също!
![]()
Лош късметк.Не вярвам в нищо,което може да ме води.Също не мисля,че винаги някой е виновен.Нещата просто става.Ако,ако...А ако баба ми беше мъж?Ама не е.Shit happens.Face it.Свиквай-винаги ще стават тъпи неща.А и + това добрите винаги сме наивни,което е много лошо...Съжалявам за приятеля тиИ все пак не мисля,че на другия шофьор му е по-добре.Това е нещо,което те гложди цял живот и винаги се чустваш виновен.Не мисля,че на него му е по-добре,отклкото на теб.
Shit happens...
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
прибира само добрите за да не се мъчат в тоя уродлив свят.
алелуя.
Hit 2 Fit що ти вярваща ли си ? Нищо чудно, ама като прочетеш как е произлязла църквата и как с векове е спирала хората да учат и е избивала учените хора, само и само да са глупави за да ги манипулират да им плащат данъци и т.н.
А ти правиш ли разлика м/у Бог и църква? Има много хора, които са вярващи, но не почитат църквата като институция. Но естествено веднага трябва да се заяждаш...
Лека му пръст на момчето.
Всичко е вързано, църквата натрапва и пропагандира Бог.
Не се заяждам, просто ви наливам акъл. Но нека не спроим в тази тема.
Да почива в мир момчето.
това си беше грубо!!!!!Първоначално написано от Arisches_Kind
а относно приятеля ти-моите съболезнования![]()
![]()
![]()
защо си отиват първо добрите? ...надали може да се отговори според мен, но каквото и да си приказваме е излишно защото тези добри хора вече са си отишли..и каквото и да казваме..кой ще ни чуе?
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Оня с пеньоара също е груб!Първоначално написано от buBblE..gUm
Отде знаеш че са добри? Може да имат лоша карма![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Интелигентните хора знаели, че Бог не съществува...
Тук мисля, че доста засегна хора като Зигмунд Фройд и Бенедит Де Спиноза (Барух Спиноза)...
Странно.
Добри хора няма! Всички заслужават смърт в очите на Господ! Съжалявам ако не ви харесва!
Дано почива в мир - дали ще е в Рай, Валхала или просто никъде, няма значение.
Арийско дяте Веско...
...и аз не харесвам мюсюлманите, обаче те поне държат повече на Бога си, отколкото ти, който ги мразиш, на своя. Замисли се това добре ли е.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Защо трябва да вярвам на някакъв си с брадат педераст с пеньоар? Да не би да ми нацепи дървата или издои кравите?Първоначално написано от ScionOfStorm
А и замисли се мюсюлманите колко добре живеят, след като вярват в своя бог?!?