- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е жената след загуване на девствеността ???
Здравейте на всички![]()
Имам един проблем и ще очаквам да видя вашето мнение.Малко ще ми е трудно да ви го обясня,но ше бъда директен. С приятелката ми още не сме правили секс и двамата сме още девствени,онзи ден тя ми каза,че от самосебеси си е скъсала "ципата" на девственоста и е потекло кръв и след това е настъпило силно "парене" когато е ходила до таолетна . Дали е нормално това ? Благодаря предварително![]()
От само себе си няма как да стане... я си е навряла нещо, я шпагат нещо е напрайла.... а искам да ти кажа, че една моя приятелка се беше разделила със приятеля си и прави секс... и това и беше сефтето... после се сабраха и с цел да не го нарани му каза, че е станало от само себе си![]()
така, че замисли се
![]()
da tova e napylno normalno spored men. Az si go obqsnqvam tyka: kato e skysala cipata se e poqvila rani4ka, koqto ne e zarasnala i ot solenata urina se polu4ava draznene. Sy6toto se slu4i i s men kato bqh na 4 zabeliha mi penisa i koji4kata bila zalepnala za glavi4kata i kato q otlepiha mnogo bole6e i adski mnogo bole6e pri oriniriane. Taka4e mislq 4e e normalno ne znam.. mina mi sled mesec dva az zadaljitelno pikaeh pod struq voda....za6toto ne se tarpe6e
tvota priqtelka da ide pri ginekolog ako ne se pritesnqva za6toto nikoi ot nas ne e lekar da ti kaje ... slu4va se ponqkoga da ima razk1svane na cipata poradi fizi4eski uprajneniq no ne nap1lno moje bi tova ne e mn normalno...![]()
Лудите движат света.
Прятелката ти най-вероятно си е играла с пусито![]()
даааамПървоначално написано от Sladur_
![]()
..Why can't I be innocent..
pfuhhhh da be koi znae s koi se e 4ukala i sega se opravdava ponege "ne iska da te narani"
:P![]()
Или някой друг я е .....Първоначално написано от i hate you but i love you
и сега да не те нарани ти го казва тва...
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Всичко е възможно.
Дааа присто си го представям. Гаджето ти си седи у дома и ХОП нещо се скъсало... .![]()
![]()
![]()
Човече таз или те лъже или е правала някви упражнения или подобни .
Пък може си е бухнала някоя друга краставица за кеф ....
Но ако гаджето ти казва истината (което също е възможно)
То тогава по добре да иде при чичко гинеколог, че няма смее пикае седмици наред
![]()
![]()
![]()
Ааааа не.. много сте зле заклевам се! Веднага хвърлихте момичето в изневяра..
Аа по темата .. според мен е напълно възможно да се е скъсала от някакфи по-тежки физически упражнения или нещо от сорта.. а за паренето и то според мен е нормално ..някои момичета няколко дни след сефтето ги боли или им пари докато ходят до тоалетната..
+1 ili za po sig na genekologПървоначално написано от nINkS
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от BloodyMary
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
fuhhhh da be koi znae s koi se e 4ukala i sega se opravdava ponege "ne iska da te narani"
Razz Razz
qjte laina, deset milqrda muhi ne moat da gre6at !!!
"q po hubu se po4udi adli ne e prav 4oveka "
mi az da ne sum kazala 4e ne moge da e prav,prosto predpologenie be6e![]()
спокойно съвсем нормално даже след като решите да правите секс за нея няма да е толкова болезнено![]()
in defense of our dreams...
вие пък веднага ..изневерила му ..нам си ко .. стига може просто да е правила шпагат туи онуи и понякога така се получава ...а за паренето освен гениколог няма друго :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!