- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истинска любов?
Обичам го от година и с всеки изминал ден любовта ми расте все повече и повече ...не съм го виждала от месеци,липсва ми адски много ...незнам вече какво да правя .Опитах всичко ,но просто си го обичам адски много .Обичам го дори сега когато знам ,че е с друга и че няма смисъл от чувства и все пак любовта ми расте ужасно много .![]()
Това ли е истинската любов или ???
Това според мен .. е лудост ^^
както искаш си го тълкувай ^^![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Дам и аз мисля, че е истинска любов![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Миличка той знае ли за чувствата ти ?! А иначе на колко си? От кога го обичаш? Каква е причината поради която не сте се виждали толкова време? От кога и от къде го познаваш? Дай малко повече инфо и ще видя да помогна с каквото мога!;]]
а според мен е мазохизъм![]()
Мисля , че е истинска зависи как се чустваш като го видиш ! ?
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Според мен си си решила, че това е момчето за теб, че безкрайно го обичаш и т.н и отказваш да се огледаш за други момчета, да го забравиш и продължиш напред.Опитай се да го забравиш и да намериш истинската любов някъде другаде, където ще е споделена.Мисля, че си внушаваш.![]()
според мен си е чиста,ама чиста мания,че той е най-перфектния и тр да го имаш....пропускаш адски,ама адски много-повярвай!
Човек има ли воля да забрави някой-просто го прави!Ти не искаш!И определено не мисля,че е ИсТиНсКа ЛЮБОВ!
Мания е....
Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)
Факта,че задаваш този въпрос на някакви хора,които изобщо не познаваш,ме навежда на мисълта,че това не е нещо сериозно,възвишено.....
За истинската любов не се говори,тя само се чувства и се споделя единствено с Човека,с никой друг..![]()
i az taka mislqПървоначално написано от ~Go~to~sleep~BitCh
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Еми не знам... може би ако беше сигурна, че е истинска, нямаше да ни питаш![]()
еlsy![]()
както се казва никой не е префектен докато не се влюбиш в него ...
сега той ти се струва най-добрия...най-чаровния...най-милия и изобщо най-най.. да ама не
с времето всичко минава да ти кажа Аз![]()
това не е истинска любов това е вманиачаване![]()
трудно ти е да не мислиш за него но след време просто ще го забравиш .. повярвай ми .. казвам ти го с добри чувства![]()
аа всъщност има ли истинска любов защото май остана само болката![]()
Да истинска любов е. Леле ще ревна. Защото съм в нещо като твойто положение.![]()
А аз казвам, че е истинска любов, лудост, и мазохизъм в едноМинала съм през това и точно така го определих преди...
Some things are better left unsaid!
spored men 4ovek sam trqbva da znae dali obi4a istinski no istinska lubov moje da ima samo kogato 4uvstvata sa bili vzaimni nezavisimo dali sled tova ostavat vzaimni..
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
Не.Първоначално написано от kifla
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
е,не! ;д;д това е превъзходно ;д;дПървоначално написано от NaNa_SladuRana
сега сериозно!момичето е влюбено...знаеш ли...и аз така обичах един...просто не виждах смисъл...когато го видех изтръпвах...свиваше ми се стомаха,сърцето ми биеше по-бързо...всичко обаче е въпрос на психика...просто го забрави!няма смисъл да се мъчиш...ма и аз пък как го казах 'просто го забрави'...не е лесно!знам!но трябва да си силна...прекарах 3 години в мисли за него...нима толкова много заслужава това...та той дори не споделя чувствата ми!за да няма наранени,да го забравиш е най-добре!
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Mersi na vsi4ki za izkazanite mneniq i za tova 4e otdelihte vreme za poredniq mi post.Blagodarna sym vi :P
Това е сляпо увлечение по образ, който си си създала в главата и който си превъплътила в онова момче, з акоето става дума.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
бляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяя
Кой ще каже какво е любов,
кой ще каже каквоооо еееее...
Дали дъх на море
или дъх на планинско усое...
Или среща случайна край някоя градска пиаца,
или нежна прегръдка сред бавния ритъм на танца.
Ти не питай, мълчи, както аз ще мълча в полуздрача,
ще те милвам насън и в съня си за тебе ще плача.
Може сам да остана - отритнат, забравен, бездомен,
но за мене ти няма, не ще се превърнеш на спомен.
Напълно съм съгласна. Особено щом не си го виждала толкова време... Попадала съм в подобна ситуация, но просто в един момент осъзнаваш, че си свикнала да го обичаш, да сравняваш всички останали с него, да го мислиш за перектен... Превръща се в нещо като мания... Просто е време да осъзнаеш, какво реално е положението. Както казаха и преди мен - ако беше истинска любов, щеше ли да питаш във форум? Или просто желанието да обичаш някого надделява пред разума, да преминеш към следващата нова любов?Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Лелеееее, това пуберите са страшна работа...рев, сълзи, сополи...мани мани. Просто си ви представям как седите пред чалга каналите и ревете и се вживявате....нямам думи...романтика и мъка, и![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
и аз така мисля,спри да си втълпяваш и ще разбереш какво е.. :PПървоначално написано от slun4ice