- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истинска любов?
Уф, и аз имах такъв момент, но не, това не е истинска любов, не си внушавай, не се измъчвай, няма да те съветвам да се опитваш да спреш да мислиш за него, защото знам, че е трудно, и че с говорене не става - ще спреш в определен момент, когато сама го усетиш ...
И другият вариант е, ако мислиш, че имаш шанс с него се пробвай, ако не .. спокойно, ше има още много
Според мен това е истинска любов!Защото тя се подчинява на чувствата.Ти как мислиш?
+1 !Първоначално написано от slun4ice
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
+1 !Първоначално написано от slun4ice
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Абе не знам какво е , ама ако беше сигурна , че е истинска едва ли щеше да питашОткъде могат другите хора да знаят какво изпитваш ти ?!
Любовта е лудост ... кифличкеПървоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Same here.Не е истинска любов.Просто период.
Според мен е истинска любов,а това е много лошо ако няма бъдеще с него.А май и аз съм в същото положение
НАМИРАМ СЕ В АБСОЛюТНО СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ. РАЗДЕЛИХМЕ СЕ НЕ ЗАЩОТОТ ЗАМИНА ДА УЧИ В СОФИЯ. И МИ КАЗА ДА СИ НАМЕРЯ ТУК ЩАСТИЕ ДА НЕ ЧАКАМ ДА СЕ ВАРНЕ И ЧЕ НЯМА КАК ДА СМЕ ЗАЕДНО. НО АЗ ЧАКАМ МИСЛЯ ЧЕ СЯ Е С ДРУГ НЕ ЗНАМ. ЧУВАМЕ СА ПО ТЕЛА ПО СКАЙПА. НЯМА СУТРИН И МИНУТКА В КОЯТО ДА НЕ МИСЛЯ ЗА ТВА САЩЕСТВО..АДСКИ АДСКИ АДСКИ МНОГО СИ ГО ОБИЧКААМ....И ЗНАМ ЧЕ НЯМА СМИСАЛ...НО САС ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН....И МИСАЛТА ЧЕ МОЖЕ ДА Е С ДРУГ МЕ ИЗГАРЯ...БОЛКАТА НАПИРА И НАПРАВО НЕ ЗНАМ ИСКАМ ДА СЕ САМОУБИЯ ТОЛКОЗ МН СИЛНО ОБИЧАМ НЯМА ДРУГИ ЗА МЕН.....НЯМА САМО 1 Е