- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога за първи път...
Още на втората ни среща.
Макар че много му се карах - беше ми неудобно.![]()
П.П. Авторке,подари му ти нещо![]()
За първи път ми подари подарък когато направихме 1 месец. Но попринцип постоянно си ми прави разни малки подаръчета, като исклучим тези за всеки месец.![]()
Най-хубавият подарък е този без повод, разхождате си се из някое прекрасно кътче, минавате през някой голям бутик, влиза и идва с най-красия букет..![]()
Първия ми подарък ....ааааа да бе сетих са.Подарих и метла и цял безплатен работен ден у нас.
![]()
Не бе сериозно ся.Ам по принцип аз не съм такъв да подарявам подаръци ей така.На рожден ден,имен ден,месечнина от връзката,годишнина такъв съм
![]()
Еми първото ми гадже (най-дългата ми връзка) като направихме 3 месеца май беше ми подари картичкаЗа мен нямаше значение какво ще ми даде, важното беше,че е от него
Но и днес си стой тук отпред в бюрото ми и често си я гледам с радост и си спомням за нас
![]()
Иначе тогава и аз му подарих картичка![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.