- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, как бихте реагирали ако...?
Хей, момчета, как бихте реагирали, какво бихте си помислили или направили ако получите СМС от рода на :
"zdrastinz kakvo da ti pi6a...prosto nz...ne spiram da mislq za teb mamka mu...iskam da te vidq...pi6i mi za6toto ne izdurjam ve4e... i miss y0u
4akam..."
![]()
![]()
![]()
6e si pomislq 4e me mrazi (
аз съм полу4авал "ти си моето сладки64е...искам да те близкам без да спирам" ne znaeh koi mi go izprashta...beshe mi nqkfo stranno...
къф по-точно :P само дето тва момче знае кой му го изпратиПървоначално написано от sunshine00
в случая аз
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Логиката ме кара да мисля, че ако те харесва, ще ти отговори, за да ти каже, че и той се чувства така, но пък и да не те харесва, пак би ти писал, за да ти каже да си гледаш работата (е,може и в по-мил вариант ;Д ). Не знам ква друга реакция може да има. о.О
gorkoto mom4eПървоначално написано от aKsI
za6o ne my napi6e6 ne6o takova:misleh si dnes za teb,iskam da izlezem./tva my pi6i i toi 6e izleze s tebe
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ще си помисля как бих я чукал![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ще се пръсна да се смея и ще го изтрияПървоначално написано от aKsI
![]()
Първоначално написано от Bai Toq
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
е те този отговор ме разбиПървоначално написано от Bai Toq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
все ще напиша някакъв отговор..или ще издразня момичето някак си, или ще се видим да видя що е толкоз загорела по мен..
със сигурност ще е приятна изненада- и в двата случая бих отговорил но това че го казваш чрез смс също може да се приеме и като страх или по скоро срам - абе наи добре си е на живо да си казваш сичко поне аз така предпочитам .