.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...

Много гаден прблем :(

Няма да пиша много ,защото ме марзи.Така запознах се с едно момиче преди околко 4 дни илизахме на кафе всичко точно.Тъко щях да я питам "ко праим " смисъл да тръгваме.И тя се събра с бившият и.Сега всеки ден си пишеме СМС-и и говориме по тела по 10-20 мин.Аз вчера пих повече ,защото бях на РД и и писах смс да не ме занимава изобщо с нищо.Днес ми звънна и да ме пита дали съм го мислим , а аз казах не ,защото мн ме кефи.Момичето е страшно ,но ми каза още когато илизахе ,че още обича бившият си.И сега нз какво да правя.Всеки ден се виждаме ,ако не се виждаме тя ми звани или пише СМС да ходиме на кафе или да се видиме.Вчера отидох да я видя за малко лафиме си и каза ,че не би зарязала за нищо бившият си.И сега нз какво да правя да и кажа ли да престане с СМС-ите при оложение ,че нищо няма да излезе.Айде плс помогнете.

Според мен само те използва , за да накара приятеля си да ревнува или за нещо друго незнам , но най - добре не се занимавай с нея . Още повече щом ти е казала ,че не би зарязала за нищо бившият си .
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Targovishte
    Наистина не се занимавай,аз също имах подобния проблем просто се откажи от нея и продължавай напред,има толкова други момичета
    Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да го получиш.

.....

Пич,нямаш достойнство ли?

Сори, човек, ама те има само за приятел Не храни напразни надежди

Re: .....

Цитирай Първоначално написано от All_alone
    Пич,нямаш достойнство ли?
    Мхм?? Ти си като една приятелка, която си остана само със смс-ите, кафетата и разигравките, но не и с това момче...
    Some things are better left unsaid!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Май те има повече за приятел, щом толкова обича бившия си...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не се занимавай с нея,само те използва

Град
    Русе

Re: Много гаден прблем :(

Цитирай Първоначално написано от amadeus-bg
    Няма да пиша много ,защото ме марзи.Така запознах се с едно момиче преди околко 4 дни илизахме на кафе всичко точно.Тъко щях да я питам "ко праим " смисъл да тръгваме.И тя се събра с бившият и.Сега всеки ден си пишеме СМС-и и говориме по тела по 10-20 мин.Аз вчера пих повече ,защото бях на РД и и писах смс да не ме занимава изобщо с нищо.Днес ми звънна и да ме пита дали съм го мислим , а аз казах не ,защото мн ме кефи.Момичето е страшно ,но ми каза още когато илизахе ,че още обича бившият си.И сега нз какво да правя.Всеки ден се виждаме ,ако не се виждаме тя ми звани или пише СМС да ходиме на кафе или да се видиме.Вчера отидох да я видя за малко лафиме си и каза ,че не би зарязала за нищо бившият си.И сега нз какво да правя да и кажа ли да престане с СМС-ите при оложение ,че нищо няма да излезе.Айде плс помогнете.

Просто приеми,че ти си втория.Онзи,който и е под ръка,когато стане нещо с първия!Яка,Неяка...кфато и да е!Нима заслужаваш да те унижава така?Мен само мисълта,че има втора би ме убивала.Просто прекрати връзката си с нея!Тя няма да го зареже заради теб.Ако той я зареже,ще те търси,но тогава ти ще си с друга и няма да я зарежеш заради нея!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Доколкото разбрах тя обича бившия си, така че....
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си