- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Истинския мъж е ....?
Доста сме обсъждали това с приятели. Докато някой от тях си махат космите са гладки като коприна, други сме вълнясали. Давайте мнения какво мислите. Дамите да кажат на външен вид кое им грабва окото и в леглото кое им прави впечатление. А мъжете да кажат как се чувстват по-добре.
Аз лично си махам космите само покрай к*ра и под мишниците от хигиенична гледна точка.
![]()
Мисля че всеки си има предпочитания и че въпроса "Космати или обезкосмени харесвате?" никога няма да бъде изяснен. Това е индивидуално.Окосмяването не е критерий за това, дали един мъж е истински или не.
Точно защото всеки си има индивидуални критерий е хубаво да се разбере какво мисли мнозинството по въпроса![]()
С косми и то само с косми ! Не смя с голи охлюви. Даже бих казала, че ме отблъсква.
истонския мъж е с косми но не да прилича и на орангутан![]()
in defense of our dreams...
+1 за космитеСтига да не са напълно навсякъде и да се заплиташ в тях
The only thing that cause to fear,
is runing out of beer!
Не обичам нито космясали маймуни, нито гладки бебета...нещо по средата е най-добре![]()
както си е,без косми са ми като педали
Kosmite pod mishnicite, po intimnite chasti i po gyrdite ne moga da gi priema. No pyk kosmi po krakata i rycete ne mi prechat, dori smqtam, che kloni kam geisko, ako sa mahnati i tam.
Пълни.Първоначално написано от haterkata
(само подмишниците и *уя позволявам да се бръснат!)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
По ръцете и краката - няма проблем,но оттам нататък има такъв...
не напълно без косми но не и като горила все пак не сме в джунгланещо средно
![]()
![]()
за 'уя и мишниците съм съгласна, и бих се съгласила и за гърба... ама на гърдите?!Първоначално написано от TotallySexy
why!?
мен ме кефи да има косъмчета там.. а на задника не ми пречат че да изисквам да си ги маха... о.О
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
явно не си попадала на момче, на което окосмяването на гърба, кръста гърдите и корема е 1 цяло..... като горилка беше.... то просто е строго индивидуално... моя приятел примерно на краката ми са редки къси и русоляви на ръцете и те по гърба гърдите и ала бала няма ака, че на малко места маха... ама има такива случаиПървоначално написано от jghgh
![]()
само косми по ръцете приемам...по краката също може, но не чак като на горилаИначе на др места без косми
![]()
ако не е поне толкова космат не е мъж за мене![]()
Cruel Intentions
Очаквах повечето отговори от жените да са "Космите са старомодни по добре е без"![]()
Първоначално написано от Nadelina
+1 :P :P :P
Предочитам подмишниците да се махат,а на другите места не ми пречи.
Мн са ми противни мъжки бръснати крака или пък да няма косми по ръцете.
Абе натуралното си е най-добре,а пък аз моя мъж най си го харесвам :P
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.