- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мъже Vs. Жени - Шофиране...?
Такам... Първо здравейте на всички!Пускам темата за да засегнем един въпрос. Мъжете или жените са по-добри шофьори!? Питам, защото спорим тука от 3 дни и така и не можем да решим хаха
Вярно, че всеки ще защитава своя пол, но... нека да помислим наистина и да се разнищи този въпрос.
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Господи Боже!
започнали да си мислят, че са и по-добри шофьори от нас
матриархатът на кафево!!!!!!!!!!!
няма какво да нищиш, това е реторичен въпрос
Мъжете, това си е ясно...
Обаче при жените има по-малка вероятност да се натряскат и да карат пияни (което обаче не ги прави по-добри шофьори).
![]()
![]()
и между двата пола има както страхотни шофьори така и хора които за нищо не стават.познавам мн жени и мъже -перфектни шофьори,но и такива които са живата "смърт" на пътното платно.вярно е,че мъжете пият повече ,но и жените са големи блейки ,такааа по въпроса -макар ,че съм момиче мисля ,че мъжете са повече на "ти" а автомобилите .имам мн почеве доверие на мъж зад волана отколкото на жена
![]()
![]()
ако искаш да прегледаш различни мнения поразтърси се в тунинг.бг има такава тема
![]()
Жена шофьор = Пиян мъж шофьор
Jebem te u usta, jebem te u oko
Дори и да има добри шофоьрки, те са супер малко.
Женорята пред печката и да не се бутат, където не им е мястото.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Добрите мъже шофьори са повече на брой от добрите жени шофьори. Това е ясно - то си е и до характер според мен. Просто жените са по-притеснителни и по-сбутани и това според мен влияе доста на шофирането.
именно, да си паника на пътя е също толкова пагубно, колкото и да си 18 годишно лапе, пияно и пилещо гуми да впечатли "пичките" от класаПървоначално написано от the_hottie
Абе според мен всеки може да е добър. Мъжете карат пияни пък и много се ядосват понякога, жените са притеснителни пък и докато се нагримират вече са се забили някъде![]()
Научно доказано си е, че жените се разсейват повече от мъжете. Като добавим и факта, че още от малки се зарибяваме по колички, двигатели и т.н. смея отговорно да твърда, че мъжете сме по-добри шофьори. Но не бива да забравяме, че и всяко правило си има изключение.
.:.:: Bobby Was Here ::.:.
всеки който е гласувал за жените заслужава да бъде публично изнасилен!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Жена шофьор - хахааха, заеби.
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
Мъжете са по-добри, но и по-опасни. Жените по-често одират колата, блъскат се, но леко, докато мъжете пратяв много по-често катастрофите с повече жертви и тн. Но определено мъжете са много по-добри шофьори и направо се чудя как толкова човека са гласували за жените.
Жена съм, смятам, че съм сравнително добър шофьор, но определено мъжете са по-добри в това отношение.![]()
Има и жени, които карат добре, но мнозинството кадърни шофьори са мъже, заради това и си гласувам за тях![]()
А това за паниката и разсейването си е до жената. Аз не бих казала, че съм се паникьосвала като карам, но като пътник доста пъти съм била на тръни.![]()
Като катастрофирах последния път даже се смях. То и си беше за смях, два пъти по един и същи начин да ти потрошат колата си е комично.![]()
Според мен не зависи от пола, а от човека...Вярно, че жените се малко по-разсеяни, но има и доста добри шофьорки. Аз лично имам приятели момчета, при които просто не искам да се кача...така карат.
Цигане, тъпа тема. Хората са различни, сеш` се?!![]()
Аз съм момиче,но според мен мъжете са по-добри шофьори.
жена шофьор и негър скиор НЕМА!![]()
Кръчмонавт, говоря за по-безопасно и безрисково.![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
mm mislq 4e taq po psihologiq govore6e za tva.pri majete veroqtnostta da se djasnat 4elnoo mn malka po4ti nikakva ,dokato pri jenite e obratnoto.
.nooo i ot jenite ima mn dobri 6ofiori + tva majete se praat na golemi tarikati koeto mn drazni
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Обаче при ''мъжете'' (в кавички, защото съществата, които описвам по-долу не са точно такива) е често срещано явление някой 16-17 годишен пикльо без книжка да се напие и да реши да се направи на гъзар, като вземе колата на баща си... и после гледай какво става![]()
Аз съм момиче и съм си казала, че шофьорка няма да ставам![]()
Ясно ми е, че съм твърде разсеяна, притеснителна и лесно се паникьосвам и това не е за мен...
а такаПървоначално написано от zloto
И двете ги има --->Първоначално написано от perkele1914
http://img80.imageshack.us/my.php?image=111sf1.jpg
Вярно, че са малко мацките, които карат добре, но все пак ги има. А и много зависи от човека, повечето жени са разсеяни и страхливи, но има и мъже/мъжленца/, които си мислят, че са царе на пътя и заради такива като тях стават много катастрофи. Ето днес пътувам от селото ми към София и какво да видя - един дечко се опитва да изпревари друг на забранено място без мигач, единия засича другия и слизат от колите двамата, готови вече да се трепят, смешна и жалка картинка...
Според мен малко хора карат добре, били те мъже или жени.
tyka vaji zakona
jena 6ofior i negyr skior nqma![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy