- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мъже Vs. Жени - Шофиране...?
И аз съм на това мнение...Първоначално написано от Pliok0019
+ това че като са и по плахи,карат по внимателно,т.е. по-рядко причиняват тежки катастофи(защото все пак едно е да одраскаш някого докато паркираш(което се случва по често на жените) и съвсем друго е да се забиеш в някой(дали челно или не) понеже си карал с превишена скорост(примерно))
Жените са плахи, страхливи, реагират неадекватно и са невероятни овце. Мога да утре да описвам разни случки, придружени с цветущи 'пожелания'. За мен карането е удоволствие и се старая страшно много, и смятам, че съм добра шофьорка. (Доколкото е възможно, имайки предвид, че карам редовно отскоро.) За повечето мацки няма огледала, мигачи и всякакви екстри от този род. Не казвам, че при мъжете не е така, но определено смятам, че жените са невероятно слаби шофьорки.
Жените шофьори са като звездите - ти ги виждаш, те теб не ...
The Spark
Като се замисля,като съм зад волана...повечето към които отправям "цветущи пожелания" са от моя полИма и доста съвестни и добри шофьорки,но сравнение със силният пол са малко...
Изключвам "играчите" ,които се качват на кола и правят какви ли не простoтии само да впечетлят някоя мацка или да покажат колко са добри на приятелите си![]()
A qui
Естествено, че мъжете. ;д
What you give is what you get!
x
аь ус ефь пьтнсше
Мисля, че някой вече го е написал това...Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
Мъжете..
Добрите шофьори жени са малко, но все пак ги има..
jenite sa dosta zle
dyrvo zad volan
pylen ujas
Моля ?!
не че съм чел реплайовете..Първоначално написано от Arisches_Kind
The Spark
Жена - шофьор,негър - скиор и циганин с очила няма![]()
Разбира се,че зависи и от самия човек,но според мен мъжете са по-добри шофьори.По-координирани са и имат по-добро пространствено мислене.
Мъжете
Жените за шофьори не стават !!! Особено блондинките !!!![]()
Ама в каквато и кола да се качиш, ако си селянин, си оставаш такъв !!!![]()
мъжете.
Мъжете са с по-бързи рефлекси, факт! Но има нещо, което ги прави лоши шофьори. Понякога си мислят, че са шампиони във Формула 1, стават зли и гледай война на пътя! Жените се панират лесно и масово имат проблем с връщане назад и паркиране![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
момиче съм, но мисля че мъжете са по-добри в това отношение
жените лесно се разсейват![]()
Сериозен плюс за дамите е, че са по- страхливи и( поне аз) никога не се правят на тарикатчета с разни изпреварвания отдясно( например). В паркирането сме много зле обаче. Ако не е баща ми да ми казва как да паркирам не знам просто...
Аз пък много често изпреварвам отдясно,като има друга дама в лявата лента,която кара с 80...на магистралата...Първоначално написано от ^Santra^
A qui
Е да, ама говорих за градски условия( най- са ми пресни впечатленията)Първоначално написано от Erica
^и аз така, ама като видя някой със слънчеви очила дето е хванал волана отгоре с една ръка, все едно ще забие един на някой и ми форсира по светофарите
+1 ... За разсейването, също е вярно ... Мъжете, като че ли по-малко си отклоняват вниманието, отколкото жените ... А и сме по-съсредоточени като караме ... Жените са некфа адска паникаПървоначално написано от eternal_eyes
![]()
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
^ Ама всички мацки по тротоара виждате и ще им свирнете, че ще се обърнете после да им се усмихнете- понякога и по някоя дума ще им речете...айде айде...по- съсредоточени били те :P :P