.

Виж резултатите на анкетата: Мъжете или жените са по-добри шофьори?

Гласували
72. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Мъжете

45 62,50%
  • Жените

17 23,61%
  • Нито един от двата пола!

10 13,89%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Като съдя по катастрофите ... нито един от двата !

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Според мен не зависи от пола, а от човека...Вярно, че жените се малко по-разсеяни, но има и доста добри шофьорки.
    И аз съм на това мнение...
    + това че като са и по плахи,карат по внимателно,т.е. по-рядко причиняват тежки катастофи(защото все пак едно е да одраскаш някого докато паркираш(което се случва по често на жените) и съвсем друго е да се забиеш в някой(дали челно или не) понеже си карал с превишена скорост(примерно))

Жените са плахи, страхливи, реагират неадекватно и са невероятни овце. Мога да утре да описвам разни случки, придружени с цветущи 'пожелания'. За мен карането е удоволствие и се старая страшно много, и смятам, че съм добра шофьорка. (Доколкото е възможно, имайки предвид, че карам редовно отскоро.) За повечето мацки няма огледала, мигачи и всякакви екстри от този род. Не казвам, че при мъжете не е така, но определено смятам, че жените са невероятно слаби шофьорки.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Жените шофьори са като звездите - ти ги виждаш, те теб не ...
    The Spark

Като се замисля,като съм зад волана...повечето към които отправям "цветущи пожелания" са от моя пол Има и доста съвестни и добри шофьорки,но сравнение със силният пол са малко...

Изключвам "играчите" ,които се качват на кола и правят какви ли не простoтии само да впечетлят някоя мацка или да покажат колко са добри на приятелите си
    A qui

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Естествено, че мъжете. ;д
    What you give is what you get!

x
    аь ус ефь пьтнсше

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Жените шофьори са като звездите - ти ги виждаш, те теб не ...
    Мисля, че някой вече го е написал това...

Мъжете, естествено.

Град
    София
    Мъжете..
    Добрите шофьори жени са малко, но все пак ги има..

Супер фен Аватара на Riot
    jenite sa dosta zle
    dyrvo zad volan
    pylen ujas
    Моля ?!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Arisches_Kind

Мисля, че някой вече го е написал това...
    не че съм чел реплайовете..
    The Spark

Жена - шофьор,негър - скиор и циганин с очила няма

Разбира се,че зависи и от самия човек,но според мен мъжете са по-добри шофьори.По-координирани са и имат по-добро пространствено мислене.

Град
    Е там...
    Мъжете

Жените за шофьори не стават !!! Особено блондинките !!!

Ама в каквато и кола да се качиш, ако си селянин, си оставаш такъв !!!

Мъжете са с по-бързи рефлекси, факт! Но има нещо, което ги прави лоши шофьори. Понякога си мислят, че са шампиони във Формула 1, стават зли и гледай война на пътя! Жените се панират лесно и масово имат проблем с връщане назад и паркиране
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

момиче съм, но мисля че мъжете са по-добри в това отношение
    жените лесно се разсейват

Мега фен
    Град
    София
    Сериозен плюс за дамите е, че са по- страхливи и( поне аз) никога не се правят на тарикатчета с разни изпреварвания отдясно( например). В паркирането сме много зле обаче. Ако не е баща ми да ми казва как да паркирам не знам просто...

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Сериозен плюс за дамите е, че са по- страхливи и( поне аз) никога не се правят на тарикатчета с разни изпреварвания отдясно( например). В паркирането сме много зле обаче. Ако не е баща ми да ми казва как да паркирам не знам просто...
    Аз пък много често изпреварвам отдясно,като има друга дама в лявата лента,която кара с 80...на магистралата...
    A qui

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Аз пък много често изпреварвам отдясно,като има друга дама в лявата лента,която кара с 80...на магистралата...
    Е да, ама говорих за градски условия( най- са ми пресни впечатленията)

Мега фен
    Град
    София
    ^и аз така, ама като видя някой със слънчеви очила дето е хванал волана отгоре с една ръка, все едно ще забие един на някой и ми форсира по светофарите

Цитирай Първоначално написано от eternal_eyes
    Аз като видя жена шофьор и първото, което ми идва да ум е "паси се, убиец" и такам...
    +1 ... За разсейването, също е вярно ... Мъжете, като че ли по-малко си отклоняват вниманието, отколкото жените ... А и сме по-съсредоточени като караме ... Жените са некфа адска паника
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Мега фен
    Град
    София
    ^ Ама всички мацки по тротоара виждате и ще им свирнете, че ще се обърнете после да им се усмихнете- понякога и по някоя дума ще им речете...айде айде...по- съсредоточени били те :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си