- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мъже Vs. Жени - Шофиране...?
^ Това го правят селяните с Голфовете :P И аз ги заглеждам ама не им свиркам поне ...![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
^А така...а аз вместо да заглеждам си гледам в страничните- знае ли човек, може в практиката да се науча и аз да заглеждам :P
Послепис: а да, и не са само с голфчета :P
Има и жени които карат супер.
Вълкът кожата си мени, но нрава никога. Следя ви !
Първоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Това не зависи от пола а от самия човек.Има супер културни мъже и жени,така и супееер некадърни![]()
Down On The Farm!!!
Мъжете са по-добри шофьори, уви. ;/
Жените сме толкова дезориентирани, че няма накъде...
Пресен пример. 3 момичета в кола. ШофьорКАта пита накъде да каразнакът е със задължителна посока НАЛЯВО и съответно аз й казвам да свие натам. Момичето на задната седалка обаче казва "Карай надолу." с идеята да продължим направо, понеже имаше лек наклон
/улицата, сещате се, е затворена/, НО нашата шофьорка свива в улицата ВДЯСНО. То да нямаше знаци, разбирам, ще се набучиш, ама улицата е толкова тясна и постоянно прииждат коли оттам... и на всеки 5 м има знак 'забранено влизането срещу знака'...
И като я питах от к'ъв зор се навря там, обяснението беше.. 'ами вие казахте наляво и надолу и аз свих'.
Уви, само който не иска, той не е взел книжка.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
^^ чакай чакай ся, това че вие трите сте дезориентирани скубли и си мислите само за мъже и секс, не значи че няма добри жени шофьори![]()
жените разбира се защото са по внимателни
![]()
Не съм казала, че няма. Леля ми в София е типичен пример.Първоначално написано от machoka
Неведнъж е измъквала коли на разни, дето се набутали в нереално тесните улички и после не могат да излязат оттам.
Адски много й се възхищавам като жена-шофьор, защото умее да запазва спокойствие и хладнокръвие в какви ли не ситуации на пътя. Вярно, че има повече от 40 г стаж зад волана, но дори с толкова, има други, които още се паникьосват. Държи се много мъжки зад волана.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.