.

Виж резултатите на анкетата: Мъжете или жените са по-добри шофьори?

Гласували
72. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Мъжете

45 62,50%
  • Жените

17 23,61%
  • Нито един от двата пола!

10 13,89%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Hybrid View

^ Това го правят селяните с Голфовете :P И аз ги заглеждам ама не им свиркам поне ...
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Мега фен
    Град
    София
    ^А така...а аз вместо да заглеждам си гледам в страничните- знае ли човек, може в практиката да се науча и аз да заглеждам :P

Послепис: а да, и не са само с голфчета :P

Има и жени които карат супер.
    Вълкът кожата си мени, но нрава никога. Следя ви !

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Абе според мен всеки може да е добър. Мъжете карат пияни пък и много се ядосват понякога, жените са притеснителни пък и докато се нагримират вече са се забили някъде

+1
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Софийско поле
    Това не зависи от пола а от самия човек.Има супер културни мъже и жени,така и супееер некадърни
    Down On The Farm!!!

Мъжете са по-добри шофьори, уви. ;/

Жените сме толкова дезориентирани, че няма накъде...

Пресен пример. 3 момичета в кола. ШофьорКАта пита накъде да кара знакът е със задължителна посока НАЛЯВО и съответно аз й казвам да свие натам. Момичето на задната седалка обаче казва "Карай надолу." с идеята да продължим направо, понеже имаше лек наклон /улицата, сещате се, е затворена/, НО нашата шофьорка свива в улицата ВДЯСНО. То да нямаше знаци, разбирам, ще се набучиш, ама улицата е толкова тясна и постоянно прииждат коли оттам... и на всеки 5 м има знак 'забранено влизането срещу знака'...

И като я питах от к'ъв зор се навря там, обяснението беше.. 'ами вие казахте наляво и надолу и аз свих'.

Уви, само който не иска, той не е взел книжка.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на machoka
    ^^ чакай чакай ся, това че вие трите сте дезориентирани скубли и си мислите само за мъже и секс, не значи че няма добри жени шофьори

Цитирай Първоначално написано от machoka
    ^^ чакай чакай ся, това че вие трите сте дезориентирани скубли и си мислите само за мъже и секс, не значи че няма добри жени шофьори
    Не съм казала, че няма. Леля ми в София е типичен пример. Неведнъж е измъквала коли на разни, дето се набутали в нереално тесните улички и после не могат да излязат оттам.
    Адски много й се възхищавам като жена-шофьор, защото умее да запазва спокойствие и хладнокръвие в какви ли не ситуации на пътя. Вярно, че има повече от 40 г стаж зад волана, но дори с толкова, има други, които още се паникьосват. Държи се много мъжки зад волана.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си