.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

За устните ми :(

Усните ми се люшят от шибаното време Болят ме и са червени сътрин и имам по-тъмно червено вкрая се едно съм си слагала молив.Кажете ми нещо което да ги пази от студа освен гланц

хидратиращ билков балсам-има ги в аптеките
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    мазен крем
    алелуя.

Балсам за усти, може би? Чувала съм също да ги мажеш с мед- стоиш с меда до колкото можеш да издържиш и устните стават по-меки, но не знам дали помага против напукване.

cherry*kiss

Град
    Roma, Italia
    Опитай да ги мажеш по няколко пъти на ден с мед или с крем Нивеа в сините кутийки.При мен имаше ефект.И като излизаш навън си слагай някакъв балсам за устни,гланц или червило.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Някой от форума беше писал, че много му помага боров вазелин.

cherry*kiss

Мерси аз съм чувала за възелин с мед ?Някой ползвал ли е ?А хидратиращият билков баллсам колко струва?

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    и с обикновен балсам за устни става или кремче и нео от сорта,,.за напред се грижи повече за инструпента си за целуване
    in defense of our dreams...

Мда крема нивеа много помага :]

Град
    Ямбол
    Отиваш в една аптека и казваш: Трябва ми гланц/балсам за устни против зимните влияния
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Re: За устните ми :(

Цитирай Първоначално написано от LiO_sL
    Усните ми се люшят от шибаното време Болят ме и са червени сътрин и имам по-тъмно червено вкрая се едно съм си слагала молив.Кажете ми нещо което да ги пази от студа освен гланц
    pri mene e absolutno s16toto. opitvala sum mnogo balsami za ystni i glancove i kakvo li ne ama ni6to ne pomaga

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Цитирай Първоначално написано от m3ch3ncee
    хидратиращ билков балсам-има ги в аптеките
    +1 ЕЖЕДНЕВЕН БИЛКОВ БАЛСАМ С АЛОЕ си вземи, много помага
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Цитирай Първоначално написано от cherry*kiss
    Балсам за усти, може би? Чувала съм също да ги мажеш с мед- стоиш с меда до колкото можеш да издържиш и устните стават по-меки, но не знам дали помага против напукване.
    дам на мен меда мн ми помогна
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Има едни на-обикновени в аптеките ги продават мн съм доволна с вкус на ванилия.Иначе най-ефикасно е кравето масло.Намажеш се с него преди да излезеш,супер е опитай!

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    [b]аз като почти сяко едно момиче на което когато почва зимата му се лющят устните използвах едно мн специалнокремче на което му викат вазелин но не е точно таъв вазелин поръчваме го в него има мед абе мн ралични лосиони ако така мога ги нарека но няма химикали
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Мерси аз съм чувала за възелин с мед ?Някой ползвал ли е ?А хидратиращият билков баллсам колко струва?
    vazelina s med po dobre ne go vzimai pri mene ne podeistva kak trqbva ne mi pomogna mn mn, vzemi si na nivea super sa pomagat az pone sam dovolna

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    аз ползвжам балсам за устни може да си поръчаш от AVON или Oriflame
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    Цитирай Първоначално написано от {P}{ViK$s$}{P}
    vazelina s med po dobre ne go vzimai pri mene ne podeistva kak trqbva ne mi pomogna mn mn, vzemi si na nivea super sa pomagat az pone sam dovolna
    мога ти кажа 4е точно тоя мн помага нещо подобно на тфа пише на опакофката"чаевец" просто е мн добро тфа кремче е да навсеки му е ралична кожата но по добре си го взмеи помага за всико
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    на мен от аптеката ми препоръчаха вазелин от пчелен мед, мазах се няколко дни и започнах да се оправям, а сега ги мажа вместо със балсам, с вазелина ... помага ....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Не знам дали тва е сериозен проблем.. не мога да съм компетентна, но и аз имам нещо подобно.. непрекъснато ми се напукват устните и ако не е балсама за устни, няма да мога да се усмихвам Най - обикновен е, просто го слагам през 5 мин, ако усетя, че е изчезнал вече Първо се измий с топла вода, може малко гореща, после си изтъркай устните (под водата) и като си готова, веднага слагай от балсама за устни по много.. и се мажи през 5 мин и така .. Пробвай тва поне до няколко дни, ако не си се оправила, сиг ти трябва лекарство.. Но почти съм сиг, че тва ше помогне успех (:
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си