.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

*Сайтове за безплатно качване на неща

Здравейте. Имам предвид сайтове като: http://4storing.com/
    На които мога да си качвам неща от компа, да имат достатъчно място и да не се трият....ако може мн дълго време... Ще ми предложите ли нещо? (причината е, че скоро ще сменям стария комп, но не съм сиг кога ще взема нов, затова) /дълга история/. Благодаря за вниманието, чакам идеи.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Е,тя каза,че не знае кога ще си вземе нов.

А иначе има и друг вариант - взимаш си един тон презаписващи дискове и готово! После си изтриваш нещата от тях и ги ползваш за нещо друго
    愛 子供

Warning:
    This user is unable to hate

(: Много благодаря за информацията, оабаче проблемът е, че този комп, с който съм в момента, не е мой и ще го връщам. А няма друг начин да си запазя нещата, понеже нямам записвачка, затова ми трябваше сайт. Дали тези, които ми даде Neverafter , ще свършат работа.. (: Айде за място, ако няма, ще го преживея, но ще съм спокойна да знам, че ще се запазят. (:
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

Разрових се из линковете и открих два, в които пишеше,че файловете не се трият, докато ти не решиш:
    http://3.file.am/
    http://www.filesavr.com/

Стискам палци наистина да е така!
    愛 子供

Warning:
    This user is unable to hate

www.bgshare.com също е надежден сайт, до колкото е възможно

Мега фен
    Правиш си рег в дата-та и готово...

Благодаря ви много. Дано да се справя. (:
    *Тва за датата няма ли опасност всички, които влизат там да ги видят, не че е кой знае какво, но все пак..
    * Да, искам да си купя вс ново, комп, монитор, вс.. Ако някой разбира може да ми препоръча нещо.. (за предпочитане по - евтино, но да е добро(: ) Мреси мн
    (:

Ако беше възможно, веднага бих го направила, ама компа е на леля ми и тя сега ми е мн ядосана и си го иска възможно най - скоро.. А новия докато го заработя не се знае колко време ще отнеме... :П

Благодаря ви за съветите, имам още няколко дребни въпроса(: Когато се опитах да кача една папка, не успях, става само по 1 файл.. Реших, че трябва да ги архивирам (ползвам Z-zip) .. отнема доста време, но как мога да спестя място, да ги направя от 400 MB на 100 MB, да речем, защото нещо не се справих както трябва.. Ако може някой , който разбира, да ми обясни как да работя с програмата. Благодаря предварително(:

Благодаря((: Много ми помогна, с тази се архивираха бързо и в момента ги качвам на сайта. Остава само да се надявам, че няма да ги изтрият. Още веднъж на сички едно голямо мерси и дано се видим скоро

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си