- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от съвет!
Моля помагайте.Харесвам едно момче но дори не се познаваме официално.Понеже учим в едно училище се виждаме всеки ден.Забелязала съм че при всеки възможен случай гледа към,но не съм сигурна това какво значи усмихва се като съм около него и ходи на местата където съм и аз какво значи това PLS помагайте![]()
Мисля че иска да е с теб !![]()
Пробвай да го питаш (примерно).
Запознай се с някой негтов приятел и си намери повод да си по-често близо до тях.С времето ще разбереш дали той има нещо към теб.
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Намери начин да разговаряш с него...![]()
Отиаш при него и го каниш да идете някъде на кино на кафе или каквото ти дойде на акъла. Амм по горе имаше едно постче дет ти казват да се запознаеш с некой негов ФР - аз ако съм и харесвам дадено момиче и тая се запознае с мой ФР и недай си боже тои я харесал просто вратите се затварят затва давай направо без игрички
+1Първоначално написано от ^^SaD_eYeS^^
![]()
То и аз не познавам едно момче ''официално'' но знам името му и не пропускам случай да го заговоря![]()
Запознай се (офицялно) с негоИ така ще тръгне.....той те харесва според мен.
следващия път като ти се усмихне и ти направи същото... след като посещавате едни и същи места намери начин да го заговориш .. после с времето нещата ще ти станат ясниУспех
Illusion never changed into something real..
Ако си толкова сигурна че го харесваш тогава отиваш при него, заговаряте се запознавате се. Каниш го да излезете някъде.
АБЕ ФИЛМИ НЕ ГЛЕДАТЕ ЛИ УЕ![]()
![]()
![]()
![]()
i az imah su6iq sly4ai minalata sed.,otidah i kazah na edni ot tehniq klas da me zapoznaqt s nego i te ma zapoznaha i gotovo![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мисля, че те харесва и е време да се запознаете официално.. и двамата ще се почуствате удовлетворени![]()
Защо да му свалям гащите? или това е някакъв жаргон?![]()
Да ама като ме е срам да отида и да го заговоря![]()
какво да направя
ако те е срам да го заговориш - губиш .. какво значи искам ама ме е срамПървоначално написано от vikit0o0o0o
отиваш ..запознавате се и ако иска може да излезете и т.н.. каквото стане
![]()
Е да ама как да отида при него и да го заговоря без да се познаваме без нищо някак много конфузно ще ни стане и на двамата
ей големи гадатели се завъдихте"мисля,че те харесва" ... "мисля ,че не те харесва"...
по темата: от коя планета си? те хората са шибат без да се познават та ти за един разговор ли си??!?!![]()
Ами всъщост да за един разговор съм щото не искам да се изчукаме и после да се праим че нищо не е станало
+1Първоначално написано от ДорZиТy~
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!