Моля ви, кажете ми какво да правя! Значи всичко започна с приятелството ми с едно момиче, да я наречем Е. Тя ходеше с момчето И., когото аз изобщо не харесвах, понеже той сваляше тайно други, докато бяха заедно, но след време приятелката ми разбра и те се раделиха. И тази година когато видях И., разбрах че се е променил много, към по-добро и някакси започнахме да общуваме и аз започнах да го харесвам. Моите приятелки се шегуваха, че ако станем гаджета много ще си паснем, но аз не бях убедена. И момичето, което той тайно сваляше преди стана най-добрата ми приятелка Н., която искаше да ни събере, защото беше близка и с него. Но всички смятаха, че И. харесва една В., която пък харесва най-добрият му приятел И в денят когато разбрах, че това не е вярно и И. харесва мен, той ми каза, че се мести в друго училище. От този ден с него си писахме всяка вечер и беше много яко, но на четвъртия ден той спря. Аз му пишех, а той просто не ми отговаряше. От моята най-добра приятелка разбрах, че той всъщност е бил влюбен в момиче 1 година по-голямо от него - К. и тогава, когато той не ми отговори е било, защото и е казал, че я обича, но тя нищо не му е отговорила. А причината да ми е писал преди е била , защото се е колебаел между мен и нея, но сега когато не ми пише, предполагам, че те са заедно...а аз не мога да го забравя. Много ми е гадно, защото сега обвинявам само себе си, понеже точно кого разговорите ни ставаха най-интересни, аз трябваше да ставам от компютъра и може би това е била причината да е избрал нея, или може би защото я е харесвал още от миналата година, важното е че сега май не той е прецакан, а аз.