.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Болка в стомяха

Проблемът е...принципно не се храня ососбено редовно,камо ли пък здравословно.В петък цял ден бях на една закуска,прибирайки се вкъщи се нахраних,но натрапчивото чувство на глад не изчезна....Вече 2 дни ме боли стомаха...какво мота да направя?

може би ще ти дойде ако те боли корем ниско под пъпа.
    (ако си момиче)

Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl
    може би ще ти дойде ако те боли корем ниско под пъпа.
    (ако си момиче)
    Болката е високо горе

mоже да си яла нещо развалено и затова да ти се гади.

hottie
    Guest
    Ами прецакала си си стомаха от това нередовно ядене. Много е вредно да не ядеш нищо цял ден и после да се надумкаш така

Съветвам те да го караш лекичко.. задължителна закуска и обяд, следобедна закуска към 17.00ч защото се повишават киселините и лека вечеря.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Сега кажи, че болката е остра .. просто ти се обажда гастрита.Аз също си преебах корема така.Доста е болезнено, но започни да се храниш редовно, защото следващата крачка е язва.Мен когато ме заболи дъвча едни хапченца - Stopacid plus много помагат и + това са към 2 лева.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Каква е болката? Остра, тъпа? Постоянна ли е? Или на пресекулки.
    Ся боли ли или имаш чувство за глад или и двете?
    Дай по-точна информация

Ако е остра, пий нещо за успокояване на болката и утре върви на лекар. Ако е слаба и е на пресекулки, изчакай няколко дена.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Стомаха ти се обажда след това нередовно ядене.Болки горе в стомаха си е гастрит.Почни да с ехраниш редовно.КАзвам го от личен опит.Лятото е няма ткаива болки.. незнам дали от вирус който ме хвана на морето или от нередовно хранене или и от двете взето заедно обаче е ужасно и е за цял живот.Вземи се в ръце доакто е време.Носи си нещо от вкъщи.Сандвич,плод..нещо малко по-здравословно.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си