- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-големите антифенове са бивши фенове
Мислите ли,че това е вярно?
Има нещо вярно.
ne vinagi e taka
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Нормално да е така. Все пак трябва да знаеш защо си анти, трябва да опознаеш това хм...дори ако ще се бориш срещу него![]()
+1Първоначално написано от Bee*
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
В повечето случаи е така. Зависи какво е разочарованието за да се стигне до такова отношение и от характера на човека.
Е имаше поговорка в тоя дух "Само най- добрите приятели мога да станат най- лошите врагове" или от сорта, та и тук важи, разбира се.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
да
предполагам, че да,защото когато години се кефиш зверски много на нещо , го опознаваш отблизо, както добрите, така и лошите му черти. по някой път се оказва, че като че ли лошите са повече и по-проблемни, и в един момент добрите вече бледнеят пред останалата гадост. това ,че най-добрият приятел може да се превърне в най-големия враг на практика звучи напълно вероятно ,и е логично, защото си запознат със слабостите на въпросния човек и знаеш най-добре къде да се целиш за да заболи.
алелуя.
Това за приятеля се случи на две бивши съученички. Година и половина бяха неразделни, да малко време е, но е достатъчно да се опознаят доста добре и да разберат една на друга кое й е слабото място.
така си си мислел и докато си бил раперПървоначално написано от ATAKABG
иначе,мда,в повечето случаи
50/50
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
не винаги е така, но в повечето случаи, да.
просто хората се променят. не знаеш кво ще си днеска или утре. днес ще се запознаеш с дадено нещо. ще ти хареса. утре ще намериш нещо по-добро, и е може би ще намрезиш предишното и тнт.
Now is the time for me to rise to my feet
Ами...да. Има доста подръчни случаи от всекидневието и от форумО тука, които ти го доказват всякак. Ето примерно познавах един блекар, който псуваше Слипнот колко са зле, колко безсмислени палячовци били, не знам си какво си (и на мен не ми допадат), а всъщност допреди половин година ги беше слушал неуморноВъпросът е в това да запазиш онези спомени с добро, когато си слушал еди що си, просто защото са ценни. Част от самия теб са (били).
Примерно спрях да слушам главно рап преди 4 години някъде, но уважавам пичовете, които съм слушал и преди. И сега си ги включвам, но доста рядкоСъщото е положението с ЛП, ЛБ и прочие често оплювани групи.
Срамът ======> Хейт.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
при мен не е така...понякога като спра да харесвам нещо не го мразя, а ми е безразлично
Нещо подобно щях да кажа.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Според мен не може да мразиш и/или не харесваш нещо, за което не знаеш за какво става въпрос, не си го усетил (примерно), и както каза Аз съм Българче - не си го опознал.
Аз мразя сандвичите от стола. Ама не съм ги опитвала, просто ги виждам как изглеждат.![]()
аз мразех шкембе чорба, защото ми звучеше гадно, после опитах и взе че ми хареса?
какъв е извода?![]()
алелуя.
Преди години бях метълист...ходех с кубинки, дълга коса, кожено яке...въпреки това не съм антифен, че на всичкото отгоре си уважавам врачанските метъли!
...ем може и така да е ама аз примерно винаги съм мразила Токио Хотел ...но никога не съм им била фекна![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Да, ама шкембе чорбата е общо понятие.Първоначално написано от i'm so excited!
А аз по принцип обичам тостери, а тези в барчето изглеждат зле. :/
![]()
по-често да