.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Град
    в мазето ;dd
    имам много дрехи но не ги нося всичките
    нося 3 чифта дънки
    2 черни панталона .. а за лятото имам бяял.. още един бял.. едни къси дънки ии поли ... абе не знам мързи ме да ги броя
    блузи нямам си идея.. старая се да не нося няколко дни едни и същи дрехи но понякога се случва в което няма нищо лишо..стига да не са се умирисали на пот вече (иуу как го казах ..чак ми стана гадно )

на даскало ходя с по 2 лева и са ми напълно достатъчни .. даже понякога когато не ям нищо ми остават

Дънките ми са 12 чифта, а панталоните ми са 1 по-дебел за есента и пролетта(черен), 2 летни и 3 поли.
    А блузите ми не ми се занимава да броя. Ама те са мн.
    На училище си взимам различни суми- напоследък по-малко (2-3 лева) щото финансовата криза взе да ме хваща и мене

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми сега за сезона имам 3,4 4ифта данки, от които нося 2, единия скасан , имам 2 панталона за излизане и даскало, блузи бол, две зимни якета, две за есента, 4 суичъра и т.н. , на даскало ходя с 2,3 лева
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

3 чифта дънки, 4 чифта панталони, а за блузите незнам колко са За синджирчетата по едно време ходех с едно златно ама откакто го свалих не съм си го слагала пак ии май му е време А на у-ще ходя с от 4 до 20лв

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    аз имам 4 чифта дънки, но нося само 3 и един панталон иначе блузки и горнищета около 10 а на даскало ходя с 5-10 лв
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Ами аз честно казано имам много дрехи и наскоро направих преглед над гардероба си и отстраних прекалено много дрехи. Останах с малко дрехи, които нося, но сега като се замисля трябва да отстраня още някои дрехи, които не нося. Иначе си нося 2 чифта дънки и един панталон и много малко блузки имам, особено за това време може да се каже, че нямам нищо. Още си ходя с потничета и тениски. Трябва малко по- малко да си купувам нови дрехи и мисля да започна да си купувам по някоя дрешка или обувки или нещо друго поне 1 път в седмицата... ама минимум, защото съм го закъсала много. Не, че нямам дрехи, но започвам май да си променям малко стила, защото имам някои дрехи, които вече не бих облякла, защото не мога да се възприема с тях...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

mm v momenta imam 2 chifta dunki ,4 pantalona (samo tezi koito nosq inache imam kupishta drugi pantaloni i dunki) i mnooogo bluzki,potnicheta i mnooogo chanti .. I vse pak vinagi imam nujda ot novi drehi
    If you wanna be rich,you got to be a bitch !..

http://imod.co.za/wp-content/uploads...ilton-doll.jpg

Ами аз имам 3 чифта дънки,2 панталона,много поли и блузите не съм ги броила.Като изключим пуловери и други видове.

ако твоето герданче ти е ценно,няма защо да те интересуват другите!

аз на даскало ходя с по 10лв.,но ако искам да си купя нещо странично,нося и по повече! :P
    Все едно съмот корица на спиание,
    винаги съм център на внимание,
    виж ме как влизам с трясък
    чети всеки вторник за мен в "Блясък"!

3 чифта дънки,3 панталона и доста блузи...на даскало ходя с 2 лв. обаче почти никога не ги харча,в смисъл не ям в училище и си ги пестя за други работи

Имам..3 основни чифта дънки (т.е. си ги нося тях най-често),няколко панталона и много,много блузи и потничета,но много малко от тях нося,защото все им намирам кусури ;д На даскало ходя с..колкото ми дадат ;дд понякога ми дават 10 лв за седмицата и ми казват ' оправяй се ' : ))
    Stay up all night with the stars *

Аз имам 6 чифта дънки, от които 2 слагам много рядко и 2 много често... Имам и 3 панталона, блузите (тънки) са около 6-7.Под формата на пуловери и туники имам 7-8 дрехи иииии това е.Ама ти не се притеснявай, ей!Познавам много хора, които си носят оп едно герданче непрекъснато, защото им е скъпо и символизира нещо.Освен това всъщност много малко хора всеки ден гледат кой с какво е облечен и му броят колко дънки, панталони и блузи.(обикновено това са сеирджии само).Но, както каза варненче, гледай да си редуваш дрехите все пак!
    kissin' you

Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...

Ми не е тъпо, даже е оригинално (за герданчето) И аз преди ходех с едно герданче, ама вече се отказах, защото един път го загубих в даскало (ама добре че го намерих)

Ами имам около 10 чифта дънки, 2 анцунга, 3 панталона (от нормалните), 3 панталона (от по-тънките за пролетта) и около 20 блузки (за пролетта) и около 6-7 блузи (за зимата) и 6 якета и 4 горнища
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от verdjitO
    6 якета

Един черен панталон, два чифта дълги дънки, 3 чифта дънки до глезена, един бежов панталон.
    Пуловери имам около четири-пет.
    Блузи с дълъг ръкав около десетина, но не ги нося често.
    Тениски... Сигурно 20 някъде или малко повече.
    Потници... И те десет.
    Поли... 6, мисля че.
    Якета имам много... 4 зимни, 2 дънкови за пролетта и есента.
    Жилетки... за 5 се сещам.
    Суитчъри... 3, май.
    Бая дрехи имам... Но не нoся всички.
    Относно коментара по-горе, че един чифт дънки като се носи три дена подред било тъпо... Аз пък не мисля така. Ходя си по цяла седмица с един чифт и нищо ми няма. Нито съм по-мръсна, нито по-тъпа.
    Към авторката... Не избивай комплекси. Ходила съм с два панталона цяла зима преди години, но не съм умряла. Не е важен броя на дрехите, а умственият ти багаж, който очевидно не е на първо място за теб...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Имам четири чифта дълги дънки, два чифта черни, един анцунг и едни дънки до коляното. За блузите: седем с дълъг ръкав, осем тениски, пет потника и три ризи. Имам два суитчъра, две зимни якета и едно тънко яке.
    Нося си всички дрехи. На училище отивам с един-два лева- зависи колко поискам. Относно верижката ти: защо да е тъпо? Ако е от чисто сребро- още по-добре. И не е важно количеството дрехи (естествено, винаги са добре дошли повечко ), а това винаги да са чисти и качествени.

Град
    Софийско поле
    Амиии 4-5 чифта дънки 2-панталони,блузиии...доста са...Ходя с по 5 лв обикновено 2.80 за цигарки и др за квото дойде
    Down On The Farm!!!

Град
    Hidden Village of Konoha
    Егати... Тука пишете, че ходите с по 5 лв на училище... Мен даже в 12 клас си ми даваха по 1 лв за училище всеки ден.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Един черен панталон, два чифта дълги дънки, 3 чифта дънки до глезена, един бежов панталон.
    Пуловери имам около четири-пет.
    Блузи с дълъг ръкав около десетина, но не ги нося често.
    Тениски... Сигурно 20 някъде или малко повече.
    Потници... И те десет.
    Поли... 6, мисля че.
    Якета имам много... 4 зимни, 2 дънкови за пролетта и есента.
    Жилетки... за 5 се сещам.
    Суитчъри... 3, май.
    Бая дрехи имам... Но не нoся всички.
    Относно коментара по-горе, че един чифт дънки като се носи три дена подред било тъпо... Аз пък не мисля така. Ходя си по цяла седмица с един чифт и нищо ми няма. Нито съм по-мръсна, нито по-тъпа.
    Към авторката... Не избивай комплекси. Ходила съм с два панталона цяла зима преди години, но не съм умряла. Не е важен броя на дрехите, а умственият ти багаж, който очевидно не е на първо място за теб...

Не ме карай да се заяждам...не ме познаваш

Имам мноу дрехи дънките са ми някаде около 10 чифта панталони 2-3 и блузи колкото щеш (4 рафта пълни догоре) а пари по 2-3 лв ми стигат
    Simple Plan FOREVER

Nestea

Дънки имам 4-ри 4ифта // от тях 3 нося ... 4-тия много рядко ,, тъй като просто не ми харесва толкова ,, макар и да ми е сравнително нов.Блузки имам бая ,, но и от тях половината не ги нося .. едни са ми малки ,, другите отново не ми харесват ;дд.Потници имам пак доста ,, но отново не ги нося сичките ... при тениските е същото.Иначе ходя с по 3 до 8лв на даскало.Макс съм била с 20 миналата година ... тогава наще имаха бая възможности ии затва.Сега не ми и трябват толкова.Миналата година квото си поисках го получавах.Офф отплеснах се от темата ... колкото до герданчето ти ... въобще не е тъпо според мен да си го носиш ; )) ... стига да не си от бебе с него .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Цитирай Първоначално написано от BurningDesire
    Егати... Тука пишете, че ходите с по 5 лв на училище... Мен даже в 12 клас си ми даваха по 1 лв за училище всеки ден.
    До скоро и аз бях с по 1 лев .Дават ми 50 лв за месеца и се оправям даже до скоро с 30 се оправях .Имам 3 чифта дънки(за сезона) ,от които нося 2 ,два панталона(от които нося 1) ,два анцунга и нз точно колко блузи.Нямам много дрехи ,но не се оплаквам.За бижутата нямам много.Нося от няколко години едно синджирче и една гривна и едни обеци ,които рядко сменям с още два чифта.Не обичам да се кича много.
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ми окол 10 чифта дънки/ама не ги нося сичките ,6тото мн бързо ми омръзват/и няколко панталона /2 или 3/и мн блузи тях не мога да ги броя ама за дънкитр и панталоните само дългите,нали
    а на даскало ходя с 5 лв някъде,я смисъл аз имам повече за всеки слу4ай ама толкова са ми потребностите горе-долу

4 чифта дънки,1 панталон..мноого блузи,мноооогоо потничета,4 якета и няколко суитчера,1-2 жилетки
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

В момента имам 3 чифта дънки и един панталон, а блузи.. около 5-6.. Но малко по- малко трябва да си подновя гардероба.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си