- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се "Носим"?
Искам да попитам кой по колко дънки, панталона и блузки има..?
Тъпо ли е ако ходя само с едно сребърно герданче което има само една висулчица и не я сменям? И с по колко лева ходите на даскало?
П.П. Не съм някаква "кифла", която си мисли, че няма достатъчно дрехи...
П.П.2 Моля за отговори само по темата..
Аз имам 2 чифта дънки, 4 панталона,мнооооооогоооо блузки всякакви. А това че ходиш с едно и също герданче според мен няма лошо (освен ако не го носиш откакто си се родила) но не зле и да си сменяш висулките отвреме на време в зависимост от това как си облечена.Аз на даскло ходя с от 2-3 лева нагоре макс 25 . :P
имам 8 чифта дънки, 2 панталона, а за блузи не съм си ги броила много саНе въобще не е тъпо се пак е сребърно, а не някаква тенекийка и аз си нося едно сребърно герданче със слонче за късмет, а сега добавих и още едно герданче със сърце
На училище ходя със по 2-3 лева даже и те са ми много, защото харча някаде по левче, но ако ходим на барче след даскало за това си вземам повече
![]()
...
ахахахха,абе как ги измисляте тея теми ?!
надушвам комплексиии![]()
бахти туй кат некъф отчет...
имам 3 чифта дънки и 2 панталона...блузи сега не ми се броят,но като предишното мнение-доста са![]()
кво ти пука за гердана-почти никой нема му обърне внимание,а и ще си мислят,че има неква сантиментална стойност...ддз![]()
на даскало ходя с 2-5лв(+ 10лв за спешни случаи) -повече не ми требват-кафе и дъвки,мн рядко ям там...
да не те е*бе какво и по колко имат другите...щом те радва висулката-носи я,в крайна сметка важното е ти да си се харесваш
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
1.Колко дрехи имаш не е толкова важно, отколкото да си ги переш редовно и да ги комбинираш.Е, все пак е добре да имаш поне 2 чифта дънки, 1-2 панталона и няколко блузки.
2.За герданчето ... щом е сребърно, мисля че не пречи![]()
3.А относно парите ... зависи от деняАко е петък си нося повече, защото обикновено тогава излизаме
![]()
Значи не съм чак толкова злеАз имам 3 чифта дънки и един панталон...блузки около 10-15 На даскало ходя с 5 лв - 3 за кафе, 2 за дъвки (Hubba Bubba glop
) и минерална вода..
Благодаря за отговорите![]()
4 чифта дънки 3 панталона достатъчно блузи и 10 лева в джоба и готово![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
Ми аз имам 3 чифта дънки 4 панталона и хиляди блузииначе хоа с 3-4 лв на даскало
имали някфо зн с кфо ходиш е вярно 4е някои момичета 4е дори и мом4ета ходят на дакслао заради модното ревю![]()
ама няма никакво зн с кфо ходиш тфа 4е си имаш сенджирче е що не го кобинираш с нещо др например сло едно по дълго с висулка заеиси как на тебе ти харесва а до дрехите
имам 4 чифта дънки и около 7-10 блузки![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Аз в момента имам 2 чифта дънки, но нося предимно единия
Имам още два черни панталона, но тях нося само на даскало, защото за униформата ни трябват черни панталони и покрай нея са ми писнали малко
Блузки имам около 15тина(говоря за блузки, изключвам потничета и пуловери,) имам и 4 ризки, пак заради униформата и тях нося рядко извън училище
Поли имам 5-6, не знам точно
Не виждам нищо лошо в това да не си сменяш висулката на гердана, аз лично сменям няколко герданчета според това какво съм облякла, но понякога ме мърди и нося някое доста време
На даскало ходя с всички пари, които имам, смисъл не си деля парите ден за ден, мама ми дава събота или неделя дневните за 1 седмица и си ги взимам и така..обикновено до сряда макс и са ми свършили и карам на глад и молитви ахаха![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
офф гердан4ето с висулката в пове4ето слу4аи са медальони или нещо символи4но ------> носят се много време ,да не кажа цял живот,когато символизират нещо или са просто много важни... оф пък и да е просто гердан кво толкова 4е го носиш постоянно .. Ако беше бельо и го носиш толкова време.. тогава ще е не само срамно ами и смешно и гнусно и какво ли не, ама за един обикновен гердан цяла тема ли трябва
.. как да кажа.. темата е ТЪПА
е да за някои не е тъпа ,понеже имат възможността да се похвалят какво имат,или пък да си измислят какво имат
![]()
~Remember,remember...25th of November~
малко ми е странно..какво имат общо дрехите с раздела "козметика и диети"![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Сиг съм, че не си "кифла", но сиг се притесняваш , че нямаш достатъчно дрехи..Първоначално написано от Dian4ety
1 съвет - да не ти пука от това и тва не са най - важните неща, не се оставяй на другите да те комплексират, защото тва са глупости.
А останалите ко почнаха да си изреждат гардеробите.. тцтц.. не помагате на момичето така
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Аз почти всеки ден съм с едно сребърно синджирче, на което виси една костенурка
Имам много дънки - около 15-20 чифта са(не се хваля)и 5-6 панталона. Блузките не ги знам колко са... ама всеки, който има много дрехи пак може да си ходи всеки ден с едни и същи дънки примерно, като много си ги харесва.
На мен обаче ми прави лошо впечатление, когато някой ходи примерно 3 дена все с едни и същи дънки и не смъква от себе си... Дори да имаш 2 чифта, редувай ги...
ми не ми се броят дрехите сяабе стабилен гардероб си имам като всяко момиче
нося сенджир сребърен подарък от майка ми преди 5г и не сум го сваляла оттогава.на даскало не ходя с пари щото не закусвам
иначе постмонето си го нося с мене и по принцип имам жинаги пари ама те са ми за да може като се прибирам от даскало да мина през магазин и да си пазаря.
Първоначално написано от mirelS
xaxa вярно
Струва ми се, че мислиш, че имаш прекалено малко дрехи и бижута...
Аз имам много дънки, много панталони, много блузи и много бижута. И какво от това? Това не ме прави по-различна, по-тъпа, или по-готина...
Да не говорим, че от всички парцалки нося само 2-3 чифта дънки и 3-4 блузи, защото тях най-много си ги обичам...
Не трябва да ти пука. Колкото имаш - толкова. По-важно е как ще ги съчетаеш![]()
![]()
На даскало ходя с 2лв по принцип, или 2лв и 50ст (божеее, все едно давам отчети...)
Тъй като съм с униформа не мога да нося всякакви долнища, а ни задължават да сме с черен панталон (е, какъвто ние си изберем :P )
Имам 2 черни панталона..
А по принцип долнищата които нося не са много.. 1 широк панталон (обожавам го, трябва да си взема още един такъв!), 1 чифт дънки имам само, но то е щото аз не нося цигари мигари и т.н.) и май тва е...
Блузки - 2, ама утре съм на шопинг с най-добрата приятелка, така че...
Имам 2 анорака, много тениски на някви групи...
2 суитчера...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Az imam 5 4ifta dynki,7 pantalona i dosta bluzi (pove4eto mi drehi ne struvat pove4e ot 15 lv) i hodq na daskalo s po 2 lv.
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
такаа,аз имам 2 чифта дънки,нося предимно единия (нз защо) ии 3 панталона..
блузите са ми мноого,имам 4 ризки,и 4 половера (ама от тия дето са за най-големия студ) хах
на даскало хода с по 2-3 лева,ама то обикновено не харча всичките та остават и за другия ден (фо да се прай-скромна душица)
аа иначе няма лошо за синджирчето,щом си го харесваш,пък и да няма да даваш отчет всеки ден с каква висулка ситака че ходи си както ти харесва
![]()
ами имам 8 чифта дънки 2 панталона..бая блузки ...на даскало ходя с по 5лв...а за синджирчето щом ти харесва на теб какво лошо има да си го носиш постоянно..![]()
5 чифта дънки.Панталони нямам.Блузите са много...
Не, не е тъпо.
2-3лв.
Леле...
ми аз не нося панталони, имам 4-5 чифта дънки и доста блузки и суичерчета но си имам дрешки които много си ги обичам и най-често ходя с тяхи и аз си нося едно сребърно герданче с едно сърчице и не съм го сваляла от доста време
а иначе ходя на даскало с около 3-4-5 лв
защото след това съм на тренировка
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P