.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Повече от фен Аватара на Dian4ety

Как се "Носим"?

Искам да попитам кой по колко дънки, панталона и блузки има..?
    Тъпо ли е ако ходя само с едно сребърно герданче което има само една висулчица и не я сменям? И с по колко лева ходите на даскало?

П.П. Не съм някаква "кифла", която си мисли, че няма достатъчно дрехи...

П.П.2 Моля за отговори само по темата..

Град
    somewhere over the rainbow...
    Аз имам 2 чифта дънки, 4 панталона,мнооооооогоооо блузки всякакви. А това че ходиш с едно и също герданче според мен няма лошо (освен ако не го носиш откакто си се родила) но не зле и да си сменяш висулките отвреме на време в зависимост от това как си облечена.Аз на даскло ходя с от 2-3 лева нагоре макс 25 . :P

Град
    Русе
    имам 8 чифта дънки, 2 панталона, а за блузи не съм си ги броила много са Не въобще не е тъпо се пак е сребърно, а не някаква тенекийка и аз си нося едно сребърно герданче със слонче за късмет, а сега добавих и още едно герданче със сърце На училище ходя със по 2-3 лева даже и те са ми много, защото харча някаде по левче, но ако ходим на барче след даскало за това си вземам повече
    ...

Град
    Between The Hell and The Heaven
    ахахахха,абе как ги измисляте тея теми ?!
    надушвам комплексиии
    бахти туй кат некъф отчет...
    имам 3 чифта дънки и 2 панталона...блузи сега не ми се броят,но като предишното мнение-доста са
    кво ти пука за гердана-почти никой нема му обърне внимание,а и ще си мислят,че има неква сантиментална стойност...ддз
    на даскало ходя с 2-5лв(+ 10лв за спешни случаи) -повече не ми требват-кафе и дъвки,мн рядко ям там...

да не те е*бе какво и по колко имат другите...щом те радва висулката-носи я,в крайна сметка важното е ти да си се харесваш

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

1.Колко дрехи имаш не е толкова важно, отколкото да си ги переш редовно и да ги комбинираш.Е, все пак е добре да имаш поне 2 чифта дънки, 1-2 панталона и няколко блузки.
    2.За герданчето ... щом е сребърно, мисля че не пречи
    3.А относно парите ... зависи от деня Ако е петък си нося повече, защото обикновено тогава излизаме

mi 3 4ifta danki i 2 pantalona i 5 lv

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Значи не съм чак толкова зле Аз имам 3 чифта дънки и един панталон...блузки около 10-15 На даскало ходя с 5 лв - 3 за кафе, 2 за дъвки (Hubba Bubba glop ) и минерална вода..

Благодаря за отговорите

4 чифта дънки 3 панталона достатъчно блузи и 10 лева в джоба и готово
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Ми аз имам 3 чифта дънки 4 панталона и хиляди блузи иначе хоа с 3-4 лв на даскало

Цитирай Първоначално написано от Dian4ety
    Значи не съм чак толкова зле Аз имам 3 чифта дънки и един панталон...блузки около 10-15 На даскало ходя с 5 лв - 3 за кафе, 2 за дъвки (Hubba Bubba glop ) и минерална вода..

Благодаря за отговорите
    izob6to ne obra6tai vnimanie na tapi komentari za tova kolko i kvi drehi ima6.Vajnoto e ti da se haresva6 i da ima6 samo4uvstvie ako ti nqma6 kak o4akva6 dr da te haresvat.Aide usoeh i gore glavata

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    имали някфо зн с кфо ходиш е вярно 4е някои момичета 4е дори и мом4ета ходят на дакслао заради модното ревю ама няма никакво зн с кфо ходиш тфа 4е си имаш сенджирче е що не го кобинираш с нещо др например сло едно по дълго с висулка заеиси как на тебе ти харесва а до дрехите
    имам 4 чифта дънки и около 7-10 блузки
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз в момента имам 2 чифта дънки, но нося предимно единия
    Имам още два черни панталона, но тях нося само на даскало, защото за униформата ни трябват черни панталони и покрай нея са ми писнали малко
    Блузки имам около 15тина(говоря за блузки, изключвам потничета и пуловери,) имам и 4 ризки, пак заради униформата и тях нося рядко извън училище
    Поли имам 5-6, не знам точно
    Не виждам нищо лошо в това да не си сменяш висулката на гердана, аз лично сменям няколко герданчета според това какво съм облякла, но понякога ме мърди и нося някое доста време
    На даскало ходя с всички пари, които имам, смисъл не си деля парите ден за ден, мама ми дава събота или неделя дневните за 1 седмица и си ги взимам и така..обикновено до сряда макс и са ми свършили и карам на глад и молитви ахаха
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

офф гердан4ето с висулката в пове4ето слу4аи са медальони или нещо символи4но ------> носят се много време ,да не кажа цял живот,когато символизират нещо или са просто много важни... оф пък и да е просто гердан кво толкова 4е го носиш постоянно .. Ако беше бельо и го носиш толкова време .. тогава ще е не само срамно ами и смешно и гнусно и какво ли не, ама за един обикновен гердан цяла тема ли трябва .. как да кажа.. темата е ТЪПА

е да за някои не е тъпа ,понеже имат възможността да се похвалят какво имат,или пък да си измислят какво имат
    ~Remember,remember...25th of November~

Град
    гр. Варна
    малко ми е странно..какво имат общо дрехите с раздела "козметика и диети"
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Re: Как се "Носим"?

Цитирай Първоначално написано от Dian4ety
    П.П. Не съм някаква "кифла", която си мисли, че няма достатъчно дрехи...
    Сиг съм, че не си "кифла", но сиг се притесняваш , че нямаш достатъчно дрехи.. 1 съвет - да не ти пука от това и тва не са най - важните неща, не се оставяй на другите да те комплексират, защото тва са глупости. А останалите ко почнаха да си изреждат гардеробите.. тцтц.. не помагате на момичето така
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Супер фен Аватара на girl91
    Аз почти всеки ден съм с едно сребърно синджирче, на което виси една костенурка
    Имам много дънки - около 15-20 чифта са(не се хваля)и 5-6 панталона. Блузките не ги знам колко са... ама всеки, който има много дрехи пак може да си ходи всеки ден с едни и същи дънки примерно, като много си ги харесва.
    На мен обаче ми прави лошо впечатление, когато някой ходи примерно 3 дена все с едни и същи дънки и не смъква от себе си... Дори да имаш 2 чифта, редувай ги...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ми не ми се броят дрехите ся абе стабилен гардероб си имам като всяко момиче нося сенджир сребърен подарък от майка ми преди 5г и не сум го сваляла оттогава.на даскало не ходя с пари щото не закусвам иначе постмонето си го нося с мене и по принцип имам жинаги пари ама те са ми за да може като се прибирам от даскало да мина през магазин и да си пазаря.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от mirelS
    .. оф пък и да е просто гердан кво толкова 4е го носиш постоянно .. Ако беше бельо и го носиш толкова време .. тогава ще е не само срамно ами и смешно и гнусно и какво ли не
    xaxa вярно

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Струва ми се, че мислиш, че имаш прекалено малко дрехи и бижута...
    Аз имам много дънки, много панталони, много блузи и много бижута. И какво от това? Това не ме прави по-различна, по-тъпа, или по-готина...
    Да не говорим, че от всички парцалки нося само 2-3 чифта дънки и 3-4 блузи, защото тях най-много си ги обичам...
    Не трябва да ти пука. Колкото имаш - толкова. По-важно е как ще ги съчетаеш

На даскало ходя с 2лв по принцип, или 2лв и 50ст (божеее, все едно давам отчети... )
    Тъй като съм с униформа не мога да нося всякакви долнища, а ни задължават да сме с черен панталон (е, какъвто ние си изберем :P )
    Имам 2 черни панталона..

А по принцип долнищата които нося не са много.. 1 широк панталон (обожавам го, трябва да си взема още един такъв!), 1 чифт дънки имам само, но то е щото аз не нося цигари мигари и т.н.) и май тва е...
    Блузки - 2, ама утре съм на шопинг с най-добрата приятелка, така че...
    Имам 2 анорака, много тениски на някви групи...
    2 суитчера...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Az imam 5 4ifta dynki,7 pantalona i dosta bluzi (pove4eto mi drehi ne struvat pove4e ot 15 lv) i hodq na daskalo s po 2 lv.
    Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение

такаа,аз имам 2 чифта дънки,нося предимно единия (нз защо ) ии 3 панталона..
    блузите са ми мноого,имам 4 ризки,и 4 половера (ама от тия дето са за най-големия студ ) хах
    на даскало хода с по 2-3 лева,ама то обикновено не харча всичките та остават и за другия ден (фо да се прай-скромна душица )
    аа иначе няма лошо за синджирчето,щом си го харесваш,пък и да няма да даваш отчет всеки ден с каква висулка си така че ходи си както ти харесва

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    ами имам 8 чифта дънки 2 панталона..бая блузки ...на даскало ходя с по 5лв...а за синджирчето щом ти харесва на теб какво лошо има да си го носиш постоянно..

Re: Как се "Носим"?

5 чифта дънки.Панталони нямам.Блузите са много...
    Не, не е тъпо.
    2-3лв.
    Леле...

Град
    SoFiA
    ми аз не нося панталони, имам 4-5 чифта дънки и доста блузки и суичерчета но си имам дрешки които много си ги обичам и най-често ходя с тях и и аз си нося едно сребърно герданче с едно сърчице и не съм го сваляла от доста време а иначе ходя на даскало с около 3-4-5 лв защото след това съм на тренировка
    NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си