.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Град
    Страстно село. :D

Що за любов е това.

Значи от няколко месеца си харесвам един комшия. Той разбра, че го харесвам и каза, че "съм много малка за него". Той наистина е човек на възраст, около 30-те е. Разбирам го, но го обичам, да му се не види. И незнам какво да правя. Дали да открадна номера му от баща ми и да му пратя анонимен смс. Просто незнам. Направо ми се реве вече.

Грешка.Не е трябвало да казваш.И аз си падам по еидн около 30-така ама го караме само на флирт с оченца..Да знаеш друг път да си държиш езика зад зъбите.

Град
    Русе
    А ти на колко си години...не вярвам да стане нещо дори и да му пратиш анонимен смс !
    ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]А ти на колко си години...не вярвам да стане нещо дори и да му пратиш анонимен смс !
    На 19 съм.

Кфо?Поне не е пикла на 13 14 дето не знае кфо иска..Да пробва ама не вярвам да излезе нещо..

Цитирай Първоначално написано от Примерна-потребителка
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]А ти на колко си години...не вярвам да стане нещо дори и да му пратиш анонимен смс !
    На 19 съм.
    не ти личи

Ъъ?!Човек на възраст,около 30-те.Що за глупост е това?Човек на възраст можеш да наречеш дядо ми на 65.Аплодисменти за съседа ти,който не иска да се възползва от теб!Ако му пратиш анонимен смс,100 на 100 ще разбере,че е от теб.Надали си влюбена,просто хлътнала.Излизай с приятели,по кафенца,дискотеки,запознав ай с нови момчета.Като правиш нещо,ще си избиеш чувствата към тоя.

Абе хората около 30-те си търсят сериозни връзки и искат вече да се задомяват..мислиш ли,че едно 19 годишно момиче може да му даде това-едва ли!Имам една приятелка,която все си харесва такива и просто знам,че нищо няма да излезе!С три думи: Не се занимавай!
    Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)

Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Ъъ?!Човек на възраст,около 30-те.Що за глупост е това?Човек на възраст можеш да наречеш дядо ми на 65.Аплодисменти за съседа ти,който не иска да се възползва от теб!Ако му пратиш анонимен смс,100 на 100 ще разбере,че е от теб.Надали си влюбена,просто хлътнала.Излизай с приятели,по кафенца,дискотеки,запознав ай с нови момчета.Като правиш нещо,ще си избиеш чувствата към тоя.
    +1...Хлътнала си просто, ще ти се избие от ума
    Some things are better left unsaid!

Град
    Русе
    Не си малка наистина помислих си, че някое момиче на 14-15 го пише това. По-добре опитай, може и нищо да не се получи, но ще знаеш, че си се пробвала Успех!
    ...

незнам какво да правиш но.. Ти сериозно ли си на 19

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Щом ти е казал, че си малка за него, мисля че няма какво да правиш... А с това "но то обичам" ... просто си привлечена от него, скоро ще отмине...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Цитирай Първоначално написано от Veno0m
    незнам какво да правиш но.. Ти сериозно ли си на 19
    Да сериозно. Що? Това за инфантилното ми държание във форума, просто нарочно. Нали някъде трябва да се лигавиме.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Седи си мирно в Кофата и недей ни занимава тука с измислените си глупости.

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Ела при мен беее !!! Аз ще те искам и няма да ти казвам че си малка Взимам те без да има проблеми

Град
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Седи си мирно в Кофата и недей ни занимава тука с измислените си глупости.
    Алооооо Пловдив, аре по спокойно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си