.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Ihh...

Ihh...

ko praite e

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Няма как да ти кажем... може да има нещо между тях или пък просто да са добри приятели Ако си пишете може да му намекнеш нещо за момичето и ако той продължи да говори за нея, да го попиташ каква му е...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Re: дали има нещо между тях?

Цитирай Първоначално написано от zelenooko_kote
    Здр .Преди около месец с едно момче започнахме зарибявка...е аз първа почнах,а той се нави.Вече си мислех че ще се получи нещо,защото отношението му беше супер мило и досега никой не ми е обръщал толкова специално внимание,дори чух други хора да коментират че той се държал ,,повече от приятелски" с мен,изобщо всичко беше перфе,но....
    Днес му влязох в аха-то и видях снимка с момиче,отидох н акоментари и видях че момичето му е написало коментар от който ми причерня пред очите и на всичко отгоре си е сложило същата снимка в профила.За капак днес на скайпа си той беше сложил....ОТНОВО ТЪПАТА СНИМКА.И аз се отчаях...а той е мн вървежно момче.
    Абе как мислите има ли нещо между тях и изобщо имам ли шанс?
    Бахти..аз съм в същата ситуация.. и се чудя дали го прави, за да ме дразни или вече ме е заебал. 100% съм сигурна, че не са приятели, никога не съм ги виждала преди това заедно или той не ми е казвал нищо. Направо съм бясна..
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Може да са просто приятели, не е изключено момче да има за най - добър приятел момиче
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    sry skupa nekoq te e isprevarila nishty dr p1t
    без ПОДПИС ... xD

може наистина да са те изпреварили...ама той нали е вървежен скоро като остане сам може и твоя ред да дойде
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Това е просто снимка!

"След мъж и трамвай не се тича.. след 5 мин идва друг." Давай напред и не се отчайвай.. Се ще се намери подходящия, няма се предаваш
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    А защо просто не му кажеш уж на базик "ее тая до тебе е голяма късметлийка с такова гадже :P" и ще видиш какво ще ти отговори. Ако не са гаджета, а са просто приятели ще ти каже
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

питай.го
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Нищо общо нямат,
    тва е майка му!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Русе

Re: дали има нещо между тях?

Здр .Преди около месец с едно момче започнахме зарибявка...е аз първа почнах,а той се нави.Вече си мислех че ще се получи нещо,защото отношението му беше супер мило и досега никой не ми е обръщал толкова специално внимание,дори чух други хора да коментират че той се държал ,,повече от приятелски" с мен,изобщо всичко беше перфе,но....
    Днес му влязох в аха-то и видях снимка с момиче,отидох н акоментари и видях че момичето му е написало коментар от който ми причерня пред очите и на всичко отгоре си е сложило същата снимка в профила.За капак днес на скайпа си той беше сложил....ОТНОВО ТЪПАТА СНИМКА.И аз се отчаях...а той е мн вървежно момче.
    Абе как мислите има ли нещо между тях и изобщо имам ли шанс?

Незнам къф е бил коментара на снимката му,но моето беше същото,само че той започна зарибявката,а аз се навих.Иии...всичко беше супер...коментираха,че с други не се е държал толкова мило,за да го прави,значи много ме харесвал...започнах да си мисля,че наистина нещо може да излезе от това,все пак съм скептичка и знам,че летните флиртове са за ден два,но уви,вече бях хлътнала...ето обаче,че всичко приключи само за миг,когато 'официалната' му приятелка ми се обади да ми каже,да го оставя на мира ;д;д демек,бях нещо,с което си губеше времето,докато тя не е при него(това се случва на морето,а ние сме от 1 град).Прибирам се от т.н почивка и целия ми свят е обсебен от него.Всички ми говорят за него и за неговата приятелка.Хвалят ми го,колко бил добър и примерен.Не пиел,не пушел...бил свестен...срещам хора,негови братовчеди и приятели...просто на където да се обърна,с когото и да говоря той е в мислите ми...но не по онзи хубав начин,както когато си влюбен,а като мисъл от която немога да се оттърва!Видях негови снимки с онова момиче,как се целуват и колко са щастливи...единствено кофти ми стана за приятелката му,с която ходи от година и нещо и да се натиска с някфа 15 годишна пикла,докато я няма...тфа беше гадно...нищо,че беше враждебно настроена по телефона...когато ми се обади,просто казах "добре" и се примирих.за миг се поставих на нейно място...

та,моя съвет е...просто го остави!забрави го!защото той няма да зареже момичето което обича,заради флиртаджийката...(само в случай,че коментара доказва,колко много се обичат!)!
    ако коментара ти звучи приятелски,просто го остави да ти се обади!ако те харесва и те цени,той ще ти пише или ще ти се обади.времето поправя и лекува...така че,каквото и решение да вземеш,то ще е правилното...ако не сега,то след време
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Питай го директно дали имат нещо.

Град
    Ямбол
    Да.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Така като не си изяснила какво е написано, трудно някой ще ти каже за какво иде реч...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

,,Nai golqmata sladurana loff si q mn,, e pisal TOI
    ,,Sladur beee ,loff you,, e pisala TQ

gadjeta sa nali

Мега фен Аватара на sasha_90
    Може да са само приятели,а може и нещо повече.Защо не го питаш?

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Абе какви сте вие такива бе ?!? За една снимка и у - му голямата работа гаджета нямало да излезе нищо стринка му с мотора и чичо му с трактора.Имаш уста питаш го ! ( или пръсти ако е по скайпа да му го напишеш)
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Ееми ся.. няма какво да се заблуждаваш.. тва "loff" /преведено вероятно като "мн харесвам"/ ще да значи, че хората се харесват, може и вече да ходят.. Според мен вече е зает, тва не ти пречи да разузнаеш, де, но не таи големи надежди.. както казах "след 5 мин идва друг" Тва малко в преносния смисъл, но ме разбираш..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    Страната на Чудесата
    аз май много съм изостанала, к'во ще ре4е вървежен?
    Fighting for nothing is what you're born for.

Цитирай Първоначално написано от mir4eto_93
    Може да са просто приятели, не е изключено момче да има за най - добър приятел момиче
    +-1
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

ами вижте той не знае че аз съм видяла всичко това в ахато му защото тогава бях излязла от профила и се водя ,,офлайн".А пък ако го попитам ще излезе че съм нахална и дори че го следя и едва ли не всеки ден влизам и гледам кой какво му е писал,още повече че не познавам това момиче.Ако я познавах можех като на базик да питам ,,аа вие май ходите,а",а така излиза че му държа сметка кво прави..пък и малко ме е срам

Мега фен Аватара на sasha_90
    ами вижте той не знае че аз съм видяла всичко това в ахато му защото тогава бях излязла от профила и се водя ,,офлайн".А пък ако го попитам ще излезе че съм нахална и дори че го следя и едва ли не всеки ден влизам и гледам кой какво му е писал,още повече че не познавам това момиче.Ако я познавах можех като на базик да питам ,,аа вие май ходите,а",а така излиза че му държа сметка кво прави..пък и малко ме е срам
    Ако му имаш скайпа и е там снимката,го питай в процеса на чата ви.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Ако му имаш скайпа и е там снимката,го питай в процеса на чата ви.
    oks vmomenta pi6eme 6te izmislq ne6to

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си