- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо живота е толкова шибан?
Не мога да го разбера това...защо всичко най-лошо,което може да ми се случи - то се случва? най-добрата ми приятелка се премести в друг град и сега едва се виждамевлюбих се в едно момче,което е мн далеч от мен и се виждаме само ваканциите , но това връзка ли е? След като сестра ми замина за Италия нашите се държат ужасно с мен..сякаш аз съм виновна за всичко...викат ми без причина..майка ми ме обижда ..не мога да живея така.Писна ми от всичко и всички. Искам да изчезна някъде и никой да не знае къде съм..По цели дни и нощи рева до скъсване защото толкова ми е насъбрано отвътре...
И на всичкото отгоре всичките ми приятели ме зарязват, вече не мога на никого да имам доверие,искам да го споделя с някого а дори няма на кого
всеки път си казвам "ще се оправят нещата",но вече и сама не си вярвам защото те се влошават!!! Не знам вече какво да правя с живота си ... споделям на вас защото вие сте последната ми надежда кажете ми какво да правя ... аз вече съвсем се отчаях
![]()
А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."
ehooo,gore glavataposledna umira nadejdata,nali? ne gubi nadejda,ima nqkoi periodi,koito ti se struvat ve4ni,no vsu6tnost nakraq otminavat i idva vselata 4ast
taka 4e samo po4akai za tozi hubav moment
![]()
Vseki si ima takiva momenti. Stegni se malko. Trqbva da se uspokoi6 misli pozitivno vij i hubava strana na ne6tatausspeh4eta
Скочи от някой мост.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Защо ли защото е направен от кал, а не от захар![]()
Има моменти, когато ти се случват само отрицателни неща и те ти се струват безкрайни. Имаш чувството, че светът се руши под краката ти ... нещата които са ти се случили наистина са гадни, но просто трябва сама да ги преодолееш. Човек има приятели, но точно в тези моменти те не са около теб ... а това е още по-кофти. Ваще може би са изнервени около отсъствието на сестра ти и за това си го изкарват на теб. И мен ме обиждат, но просто свикнах с това и не им обръщам внимание. Стегни се, вземи се в ръце. Точно сега не е момента, когато да се самосъжаляваш и да откриваш само отрицателните неща в живота ... то има такива, а и без тях няма да е интересно, няма да има смисъл да живеем. Огледай се около теб и виж колко красив е света! Започни да се радваш на малките нещаа около теб ... намери си хоби, прави нещо което поглъща цялото ти внимание, за да си почиваш от реалността. Надявам се нещата да се оправят скоро!![]()
Живота е гаден! Защо ли.... ми за да ни е гадно![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Намери си нови приятели,излизай повече,запознай се с нови хора....има начини ,стига да искаш![]()
Гушшш ^^ кфо си се отчаяла.. Не се излагай ... Хора Хорааааа по тоя свят.. Ти си ревнала за приятели.. толкова са ти били приятели щом те зарязват.. намери си други ... излизай а-у и ще се оправиш .. ако ли не... тегли си ножа и нема ти е гадно вече![]()
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
dobre do6la v istinskiq jivot !
горе главата .. и се стегни .. ние всички от форума сме до тебимаш нас .. просто ще отмине .. при всички има възходи и падения ..
ПС : " Живота е като детска пелена, къс и наакан "
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
такъв е живота -просто на никой не му е лесно.като четох какво си писала,все едно някои неща съм ги писала аз и знам,че в такива моменти думите не помагат особено много,но ще ти кажа две неща само:1.Замисли се -живота е кратък и ако се отчаяш,просто няма кога да го изживееш!
2.В тоя живот не може да имаш приятели(много),просто защото вече всеки гледа себе си.
айде горе главата![]()
![]()
Hubavite neshta se sluchvat,kogato nai-malko gi ochakvame....
Ами не си казвай "Ще се оправят нещата...", а "Ще оправя нещата", защото те сами няма да се променят. Живота е такъв, какъвто сам си го направиш. Потърси грешките в себе си и ги поправи.
П.п. Хайде, не мисли така. Продължавай напред.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от Bai Toq
Защо вместо да даваш твоето "експертно мнение",не се хвърлиш ти?????Тя е отчаяна,не осъзнаваш,че е зле и може да направи някоя глупост...??
Много си"велик"...и много хора ти се кефят....на ПРОСТОТИЯТА!
Като не можеш да помогнеш-НЕ ПИШИ тъпи коменти!Щом до това стигна да се правиш на голямата работа тук,значи си адски зле....
![]()
Лека вечер! П.С. Не си ми интересен!
![]()
Мила,не само на теб ти се случват неприятни неща...Животът ни поставя пред изпитания,които трябва да преодолеем.И аз сега минавам през един неособено хубав период от живота ми.Но, благодарение на малкото хора,на които мога да разчитам и са до мен в този момент съм по-силна...Няма смисъл толкова да се задълбаваме в проблемите...Просто,вярвай, е това,което се случва е за добро...Усмихвай се повече.Радвай се на това,че си жива и здрава това е най-важното в крайна сметка...Всичко друго са "бели ядове"...Лека вечер!Първоначално написано от mimentseto_93
![]()
Когато нещата не ти харестват - промени ги,ако ти стиска..ако не ти стиска - те ще променят теб (най-вероятно към по-лошо..
)
УСПЕХ от мен!Бъде силна!Най-лесно е да кажеш НЕ МОГА...
Хора с какви проблеми има..деца без родители,болни от рак,от спин..
...абе..разочарования винаги ще има - научи се да ги преодоляваш!
И не забравяй да се усмихваш!Помага...![]()
+3845797939540435435089676836Първоначално написано от Bai Toq
So free
Миличка в жовота на всеки има лоши моменти.Това е единият от твойте.Ще се сблъскваш с много лоши неща в тоя суров живот.Може би на ваще им е мъчно за сестра ти и някак си сичко го изкарват върху теб,но те те обиучат.Поговори с тях за държанието им.Приятелите,щом са те зарязали в такъв момент значи не са ти приятели.Започни да общувап с нови хора,излизай с някой момичета от класа улицата блока ти или където и да е,само не се затваряй.Нека видет че ти си силна.И както казаха пред мен
Re5peC7 Жена, бъди мъж!!! Дръж се!
Заглавие: Защо живота е толкова шибан?
Отговор:Защото така...стига си се олаквала а се стегни и си направи живота НЕшибан!!
in defense of our dreams...
чувствам се по сходен начин....но при мен пък разбрах че абс всичките ми фрс (без един) са ми подляли хипер злобно вода преди известно време...много боли. осъзнах че съм влюбена в момче с което не мога да бъда и съм сама... (имам връзкаа,но тя не ми помага,нз дали я искам вече...) та зле съм и аз...плачех вчера...но виж,момиче, живота е кратък за да си съсипваме нервите от сега...слънцето все още пече..абстрахирай се от вашите или поговори с тях...ако пък не стане има центрове за анонимна помощ (детски психолози,помагат много...) успех!Първоначално написано от mimentseto_93
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
milata i az se 4yvstvam taka,e pri mene e mn razli4no,no napposleduk ne vurvi na dobre,ako iska6 mi pi6i na li4no da si se oplakvame dvete![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Пу-бер-тет! Пу-бер-тет