- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо живота е толкова шибан?
Ей, ти осъзнаваш ли колко си зле...защо живота е толкова шибан!!! Я се осъзнай бе, егоистична малка лигла, ти имаш ли представа, че по света има деца които не могат да се нахранят бе! Има родители, които се прибират вечер с празни ръце и сърцата им се късат като гледат пълните с очакване погледи на децата! Знаеш ли, че има деца, които не знаят какво е това майчина и бащина прегръдка, бе! Хора умират от болести, за които даже не си и предполагала, че съществуват! Всеки ден загиват във воини хора и тези хора са нечии деца, синове, майки и бащи!!! Замисляла ли си се, а!!!!А!!! Писнало ми е от такива егоисти, които си мислят, че само те са на тоя свят и техните проблеми са най-великите!!! Спрете да мислите само за вас, помислете и за света които ви заобикяла, защото ако го няма него - няма да ви има и вас!!!![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
бади оптимист..доказано е че колкото повече мислиш за лошите неща те се случватии препоръчвам ти филма "The Secret"
Като почнете да се самосъжалявате от малки ми е много смешно.
Такъв е живота- за едни шибан, за други не, сега ти е гадно, утре ще ти е добре...
Много съм съгласна с Mr.Crowley!!!!!!!!!!! Има толкова много хора, на които животът им наистина е АД, а ние за някви глупости и в повечето случай съвсем битови неща правим бати проблемите.
Офф недей да упрекваш живота.Ти си .. на 15 ако наистина си 93 и не си видяла почти нищо от тоя както ти го наричаш шибан живот.Както другите казаха - всички си имат трудни моменти и трябва да си с главата нагоре !!
Trance/House Only in my heart..
Живота си е такъв какъвто ТИ си го направиш. Другите не са ти виновниОще по-малко , че не виждам кво ти е шибаното на живота при положение , че има хора , които са в далеч по - лошо положение от твоето
Така че СПРИ ДА СЕ САМОСЪЖАЛЯВАШ и се стегни малко !
вгледай се в себе си-може би ти трябва да се промениш
![]()
Ами щом всички те зарязват, значи има нещо в теб, което ги отблъсква. Не са те виновни... Замисли се и открий къде бъркаш.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
абе хора защо така ме нападате??? исках да си излея душата защото не издържам вече! в това положение съм от 2 ГОДИНИ!!! вярно е има и мн по нещастни от мен но аз не пиша че съм "най нещастната в целия свят" а просто споделям и моите проблеми и очаквам съвети от вас и получих доста, за което благодаря искренно, сега се събуди малка надежда в мен но едва ли ще е за дълго![]()
А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."
Само глупаците се надяват, просто действай и прави нещо.Да не ти пука за нищо!
Много ясно, че ше се оправят нещата. Съмняваш ли се? Недей!
Животът е адът описан в Библията!
хей,недей да правиш същата грешка като мен!! з се предадох и нищо не спечелих обаче ми отвориха очите и разбрах,че не трябва да се предаваш!! Независимо в какво състояние си!! Горе главата и да знаеш всиchко ще се оправи...и наистина както казват другите добре е да поговориш с майка си и баща си,завързвай нови приятелства и най-важното Не Се Предавай!! Успех!!![]()
![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()