Цитирай Първоначално написано от mimentseto_93
Не мога да го разбера това...защо всичко най-лошо,което може да ми се случи - то се случва? най-добрата ми приятелка се премести в друг град и сега едва се виждаме влюбих се в едно момче,което е мн далеч от мен и се виждаме само ваканциите , но това връзка ли е? След като сестра ми замина за Италия нашите се държат ужасно с мен..сякаш аз съм виновна за всичко...викат ми без причина..майка ми ме обижда ..не мога да живея така.Писна ми от всичко и всички. Искам да изчезна някъде и никой да не знае къде съм..По цели дни и нощи рева до скъсване защото толкова ми е насъбрано отвътре... И на всичкото отгоре всичките ми приятели ме зарязват, вече не мога на никого да имам доверие,искам да го споделя с някого а дори няма на кого всеки път си казвам "ще се оправят нещата",но вече и сама не си вярвам защото те се влошават!!! Не знам вече какво да правя с живота си ... споделям на вас защото вие сте последната ми надежда кажете ми какво да правя ... аз вече съвсем се отчаях
Мила,не само на теб ти се случват неприятни неща...Животът ни поставя пред изпитания,които трябва да преодолеем.И аз сега минавам през един неособено хубав период от живота ми.Но, благодарение на малкото хора,на които мога да разчитам и са до мен в този момент съм по-силна...Няма смисъл толкова да се задълбаваме в проблемите...Просто,вярвай, е това,което се случва е за добро...Усмихвай се повече.Радвай се на това,че си жива и здрава това е най-важното в крайна сметка...Всичко друго са "бели ядове"...Лека вечер!