.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    x
    аь ус ефь пьтнсше

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    То аз половината момичета ги познавам и чесно казано на живо не е толкова фрапиращо, колкото изглежда по снимките.
    Но.. кво да ви кажа.. нали все пак трябва да има такива като вас, които да се смеят на другите, независимо дори да са най-големите кокошки на света..
    Ти много знаеш дали съм кокошка или не.
    Mного си проста, ма.
    Не говорех за теб..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Опитващ се да изглежда смешен паляк, написал куп простащини присъщи за морално пропаднал и интелектуално деградирал натурален селянин.
    Нито има такива ефекти, нито е запознат с модата, нито пък със позите и начините на позиране.. Spc efect..
    И това ви е смешно?
    А какво ли ще правите на нещо, което е наистина смешно?
    (защото това е буквално толкова глупаво, че не би разсмяло дори 60 годишен професор по всичкология)
    Много сте зле...
    Свастичке, да ти светна крушката, когато използваш по 5 определения на едно съществително написаното се утежнява и докато стигнеш до същественото вече си се отказал.

Аз също не одобрявам описания външен вид, защото няма нищо общо с красота и женственост, но трябва да има всякакви хора, иначе няма да е весело Колкото до сарказма на автора на "наръчника", далеч не ми звучи ненамясто и пошъл. Просто на който не му изнася търси под вола теле...

Опитващ се да изглежда смешен паляк, написал куп простащини присъщи за морално пропаднал и интелектуално деградирал натурален селянин.
    Нито има такива ефекти, нито е запознат с модата, нито пък със позите и начините на позиране.. Spc efect..
    И това ви е смешно?
    (защото това е буквално толкова глупаво, че не би разсмяло дори 60 годишен професор по всичкология)
    Много сте зле...
    Да не се засегна, че отговаряш на описанието на женската част?
    Има няколко вида сарказъм:
    1. Глупав сарказъм - сарказъм, който се използва от глупаци и е просто опит да бъде сарказъм.
    2. Селски сарказъм - обида под формата на цензурирана дума, нито на мястото и, нито със смисъла и...
    3. Стилен сарказъм - сарказъм, който почти не се забелязва и се употребява в дадения момент на даденото място.
    Твоят сарказъм бих го добавил към една нова група: " Мултипликиращ сарказъм"
    Това би го предположило дори едно дете в детската градина и нито в клин, нито в ръкав бълваш прости селски звездни изрази...
    Очакваш да стане смешно за няколко човека, да натиснат цитат и да наблъскат 10-12 емотиконки, които се скъсват да се смеят, точно тогава ще ти стане кеф, че си написал нещо наистина хубаво, което дава достатъчно регрес на SWASTICA във форума и е достатъчно похвално, че си го направил за 2 стотинки. Но, ако трябва да сме точни, нито ти, нито който и да е може да ме направи за 2 стотинки.. Схващаш ли? Или?
    Такива псевдо анални умствени отклонения са ми ясни далеч преди ти да се регистрираш във форума, каму ли да го нацвъкаш с лайна.
    Looser...
    Пише се loser.

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    И това ви е смешно?
    Много сте зле...
    Да не се засегна, че отговаряш на описанието на женската част?
    Има няколко вида сарказъм:
    1. Глупав сарказъм - сарказъм, който се използва от глупаци и е просто опит да бъде сарказъм.
    2. Селски сарказъм - обида под формата на цензурирана дума, нито на мястото и, нито със смисъла и...
    3. Стилен сарказъм - сарказъм, който почти не се забелязва и се употребява в дадения момент на даденото място.
    Твоят сарказъм бих го добавил към една нова група: " Мултипликиращ сарказъм"
    Това би го предположило дори едно дете в детската градина и нито в клин, нито в ръкав бълваш прости селски звездни изрази...
    Очакваш да стане смешно за няколко човека, да натиснат цитат и да наблъскат 10-12 емотиконки, които се скъсват да се смеят, точно тогава ще ти стане кеф, че си написал нещо наистина хубаво, което дава достатъчно регрес на SWASTICA във форума и е достатъчно похвално, че си го направил за 2 стотинки. Но, ако трябва да сме точни, нито ти, нито който и да е може да ме направи за 2 стотинки.. Схващаш ли? Или?
    Такива псевдо анални умствени отклонения са ми ясни далеч преди ти да се регистрираш във форума, каму ли да го нацвъкаш с лайна.
    Looser...
    Пише се loser.
    Нима? Аз пък мислех друго яче...
    Защо ли? И 4ever не се пише 4ever, но? Кажи баба?
    И, ако ти се иска да ти следя всеки пост и да ти казвам къде грешиш, то нямаш проблеми.

Пише се "другояче".
    И провери в някой речник, за да видиш как се пише "загубеняк". Тогава ела ми спори.
    Чакам да ми намериш грешки.

x
    аь ус ефь пьтнсше

Цитирай Първоначално написано от Virus_
    свастичко душко, не знам за кви правописни грешки ми говориш, но съм 100 % сигурна, че ако сложиш "но" в началото на някое изречение, учителката ти по БЕЛ ще цъфне на входната ти врата с чаша студена вода ;>
    Това за учителката, нещо му изпуснах нишката.

Град
    ..във един измислен свят..
    Само аз ли не намирам снимките къде са ?

П.П. Намерих ги

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си