Predi 4 god zapo4nah da si pi6a s edno mom4e ot dr grad. Bqhme mn blizki spodelqli sme si. Toi ima6e seriozna pr, s koqto hodiha 3 god.Poslednata godina zagubihme vryzka.Predi 1 mesec otnovo zapo4nahme da si pi6em. Razkaza mi 4e e skasyl s pr mu predi 2 meseca, no ne q e zabravil vse o6te. I taka zapo4nahme da si govorim i pi6em vseki den. Nqkak si ima6e trypka.Doide do moq grad (50 min pyt s kola) i se zapoznahme. Mn si pasnahme Kazah mu da ne byrzame a toi mi kaza 4e tq e minalo. Vsi4ko stana tolkova byrzo...naistina toi mn se privyrza kym men kakto i az kym nego vseki den idva6e do moq grad. I taka dokato sno6ti biv6ata ne mu se obadi 4e iska da i otnese nqkakvi drehi ostanali u tqh i snimki ot moreto. Predstavete si toi otide i mi kazva ne se pritesnqvai az sym si tvoi. Nz kato q vidq kakvo 6te po4uvstvam.Na men mi be6e qsno kakvo 6te stane ne moje tuku taka da q zabravi. I obajda mi se i mi kazva 4e 6te si ostane tam da spi i 4e e re6il da se vyrne pri neq. O4ite mi se napylniha sys sylzi i mu kazvam za6to me lyga i toi ne sym te lygal imam 4uvstva kym teb. I kazvam a sega si pri neq nali i toi ama ne sym siguren da no e ostanal tam Kazvam pone li4no da mi go be6e kazal i toi da no togava nqma6e da iskam da si trygna ot teb. Nz kazva 4e i men me iska no vse o6te use6ta 4e obi4a neq. Tq taka se podigra s nego i toi go znae za6to taka postypi adski mi e gadno.Iskam si go tuk pri meeen. Toi dori ne e siguren 4e iska da e s neq