- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- относно топирането
Вреди ли топирането на косата?![]()
Hubavite neshta se sluchvat,kogato nai-malko gi ochakvame....
![]()
![]()
![]()
Естествено,че вреди всяко третиране на косата вредиДруги въпроси имаш ли ?
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Зависи как се топираш.. Ако после косата ти е като "разплетена дамаджана"и не можеш да я срешиш, значи вреди.. Защото така косъма се накъсва и става.. ужас... (като се опитваш да я срешиш де) Предполагам в граници, не вреди, ако се прави както трябва.. Абе, тва го казвам, защот леля ми се топира непрекъснато и когат го прави, косата и се едно, че е бръкнала в контакта...
Така че.. тря да знаеш ко праиш с косата си, за да не се получи кофти резултат...
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
ем аз си топирам косата от близо година всеки ден...и слагам лак пяна и т.н не съм забелязала да се е променила от тогава до сега..зависи и от косата и от начина на топиране..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
да топирането на косата вреди и то много!косъмът се накъсва а ако се топираш всеки ден....пък и има такава тема http://www.teenproblem.net/f/viewtop...8d20351b6987e1 има съвети прочети я клип как да я топираш http://vbox7.com/play:39e6c678
![]()
![]()
![]()
![]()
мерси за отговорите![]()
топирането вреди на косата,и то доста,щото първо слагаш лак (или какъвто и да е продукт там) и това натоварва косъма,и второ нали като топирваш той милия косъм
се накъсва,и става еднаа..
ама аз си се топирвам от доста време,почти всеки ден (някой път закъснявам или ме домързява)
а някой да е забелязъл да му капе косата от топиране?
Моята уредя,кофти,но при всеки е индивидуално,аз даже сега я харесвам по вече щот беше мноу гъста ужас ! Таа внимавай как се топираш да не е зверски а лекоПървоначално написано от The_HappY_GiRl
![]()
Суетата.Моят любим грях.
леко или не топирането вреди .. по този начин косъмът се накъсва и косата ти става ужаснаПървоначално написано от Dessynka
недей да прекаляваш а ако се топираш често прави маски за заздравяване на косъма .. има и специални шампоани
все пак трябва да се поддържа![]()
благодаря за съветите и ако може да попитам още нещичко-знчи топирам се за да имам обем,слагам и лак за коса,но за сажъление много малко ми даржи.Направя си косата и вече докато стигна до училище ...няма никакъв обем...та ако някой знае нещо друго за обем освен топирането,ще сам благодарна ако сподели
![]()
вафли с преса,а иначе обема ти не е траен щот може би не топираш както трябва или лака ти не е с силна фиксация?Първоначално написано от The_HappY_GiRl
Суетата.Моят любим грях.
ами уж се опитвам да се топирам правилно,но явно ще трябва да се постарая повечко![]()
emi purvo trqbva da q napravi6 na vafli4ki s presa,ama samo v korenite (ako ne iska6 cqlata da ti e kudrava de),posle moge i da se napruska6 sus sprei za obem,posle topi4a6 i nakraq verno si zemi nqkuv po silen lak,az li4no ti preporu4vam na Schwarzkopf titan look e mnogo silen i nqma da ti padne dokato otide6 na daskalo![]()
![]()
![]()
тфа още първата седмица косата и ш заприлича на сламаПървоначално написано от therichbitch
![]()
Суетата.Моят любим грях.
а толкова много неща(лак,спри и т.н) най-много да ми окапе косата![]()
"тфа още първата седмица косата и ш заприлича на слама "
mi kato iska da se topira 6e zaprili4a nm qsno i bez teq ne6ta
az vseki boji den topiram kosata si i izobshto ne mi vredi trqbva da znaesh kak da q topirash![]()
sl@durcheto_11
мерси за отговорите![]()
И мойта уредяяи пак продължавам да я тормозя.Изрод съм
![]()
Down On The Farm!!!
Вреди бая... Ако ти е суха косата пък изобщо не се топирай, че съвсем ще я съсипеш.